Impulsar empreses sector Turisme i Oci

ImageEL BLOC PROPOSA IMPULSAR LES EMPRESES DEL SECTOR DE TURISME I OCI

Paco Blay: “No es pot menysprear cap possibilitat de diversificació productiva, i els sectors vinculats al turisme i l’oci tenen futur si es fan bé”

El regidor del BLOC a l’Ajuntament d’Alcoi, Paco Blay, considera important impulsar les empreses relacionades amb activitats terciàries com el turisme i l’oci com a forma de diversificar l’oferta empresarial i potenciar la creació de llocs de treball.

El portaveu del BLOC explica que la terciarització de la nostra societat ens porta precisament a un augment general de les activitats lúdiques i turístiques i que cal aprofitar aquesta tendència social tant per a donar servei complit a aquestes noves activitats com per a, indirectament, crear llocs de treball per a les noves generacions de joves que poden trobar en aquesta sector noves oportunitats de treballar.

Blay considera que des de l’Ajuntament s’haurien d’impulsar i potenciar totes les activitats que pogueren propiciar la creació d’empreses relacionades amb el sector, i més si tenim en compte les enormes possibilitats de desenvolupament que les activitats esmentades tenen en la nostra ciutat. “Activitats relacionades amb la restauració -sobretot que puga obrir en diumenge en el Centre-, l’hostaleria, activitats a l’aire lliure, guies turístics i didàctics, esports, tendes de productes autòctons (agroalimentaris, artesanals, etc.)… Amb una bona promoció, podrien ser elles mateixes un atractiu dels molts que la ciutat té”.

El regidor Blay inclús recorda el cas de Morella, que ha fet del sector turístic una de les fonts de riquesa principals del poble potenciant l’artesania, les botigues, les visites, l’hostaleria, etc. “Alcoi no té res que envejar a Morella en quan a atractius turístics, diferents als de Morella, però també de gran interès actual a les noves generacions si es promocionara bé: patrimoni natural (dos parcs naturals i les serres), arqueològic, industrial, urbà, arquitectònic, paisatgístic, temàtic…. però fins ara sembla que el turisme no acaba de despegar en Alcoi en comparació a altres ciutats que han apostat vertaderament pel turisme”.

Paco Blay. Portaveu del Bloc a l’Ajuntament d’Alcoi.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *