El BLOC-COMPROMÍS denuncia que la campanya del PP d’Alcoi es basa en la irresponsabilitat, el cinisme i la hipocresia.

Rafa Carbonell: “El PP de Sedano està basant la seua campanya a tornar a prometre projectes incomplerts d’eleccions passades; i o bé anunciar com a seues propostes de l’oposició, o bé promeses que ja donen per fetes, quan encara no existixen. El PP de Sedano ja no enganya ningú”.

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací.

El regidor i candidat a l’Alcaldia d’Alcoi, Rafa Carbonell, considera que la campanya electoral del PP de Sedano s’està basant en la irresponsabilitat de no dir la veritat, el cinisme, la hipocresia, perquè o es limita a repetir projectes que va prometre però que ha incomplert, o projectes que en el seu dia va proposar l’oposició i que el govern del PP va negar i ara s’apropia de la idea, o projectes que anuncia com a realitats i encara no existixen.

·       Rehabilitació del Pont de Sant Jordi: ja ho van prometre en la campanya del 2007, amb desplaçament a Alcoi de polítics de la Conselleria, els quals van explicar fins i tot detalls. En quatre anys no solament no n’han fet res, sinó que  fins i tot han rebutjat repetides esmenes del BLOC  al Pressupost de la Generalitat per al projecte. “A qui vol enganyar Sedano ara? Prou de mentides!”

·       Passarel·la peatonal Zona Nord-Viaducte: és exactament el motiu de l’al·legació del BLOC al projecte de pont aprovat, que servirà ben poc per als vianants, i per això proposàvem l’enllaç directe; dins i tot Sedano ha utilitzat la mateixa argumentació del BLOC sobre una ampliació de la tradicional “volta als ponts”. “A més a més sabem que el projecte fa més d’un any que el tenen acabat pels tècnics municipals, no han demanat pressupost, però no l’han publicitat fins ara. Conclusió: No tenen  idees,  copien les de l’oposició i,  a més fan electoralisme”.

·       Pont Batoi-Polígon Santiago Payá: el va proposar el BLOC tot arreplegant les inquietuds d’un col·lectiu local, el PP el va aprovar, però fins ara no n’havia fet res. “Més hipocresia impossible!”

·       Modernització del tren Alcoi-Xàtiva: la proposta del BLOC sobre la qüestió, quan encara governava a Madrid el PP (principis del 2004) la va rebutjar el PP d’Alcoi. La Generalitat tampoc no ha manifestat interès seriós pel tema; de fet, no ha signat el conveni amb el Ministeri. “Realment cal ser cínics per a incorporar-lo de nou en el capítol de promeses electorals”.

·       L’Hotel de la Font Roja i “A un paso de conseguir m2 de sòl industrial”: el PP té la barra i la irresponsabilitat d’anunciar com a realitats, aquests projectes que encara són fum, des de fa molts anys. “El PP de Sedano ja no enganya ningú. Ja està bé no dir la veritat i de faltar el respecte als ciutadans”.

Conclou la seua nota Carbonell tot advertint que si aquesta és la campanya “en positiu” que va anunciar el portaveu Pastor, quan no deixa de desqualificar a l’oposició i no proposa cap projecte propi i nou, “S’està demostrant que el PP de Sedano està molt lluny de ser un govern i un candidat creïbles, ja que el seu programa electoral està molt lluny de ser un ‘vertader contracte amb els ciutadans’, com els agrada afirmar. Si de veritat fóra un contracte el Sr. Sedano ja fa temps que hauria d’haver dimitit, o, almenys, d’haver tingut la dignitat de no haver-se presentat a la eleccions, perquè l’ha incomplert, no ha complert la seua paraula”.

Rafa Carbonell.

 Portaveu i candidat del BLOC-COMPROMÍS a l’Alcaldia d’Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *