David Abad: “La zona blava no facilita la rotació dels aparcaments en cap població”

Des de Compromís Alcoi informen que han sabut per la premsa que el govern del PSOE no vol tindre en compte la seua proposta d’eliminar la Zona Blava dels carrers d’Alcoi perquè diuen que facilita la rotació dels vehicles als aparcaments.
David Abad, portaveu de Compromís Alcoi afirma que “tots els usuaris i els ciutadans sabem que les zones blaves no afavoreixen eixa rotació, només cal veure com hi ha ciutats que han renovat fa poc el contracte amb la mateixa empresa d’Alcoi i on es pot renovar el tíquet via mòbil sense haver de baixar al cotxe, per tant s’ha convertit en una privatització dels aparcaments públics del carrer”.
El portaveu de Compromís indica que “si realment fóra un servei útil per al comerç i per la rotació dels vehicles, no entenem com no s’ha ampliat al altres zones comercials de la ciutat. És necessari eliminar més prompte que tard la ORA de la nostra ciutat que està perjudicant a uns veïns front a altres”
Per eixes raons Compromís ha demanat que en la pròxima Comissió Informativa se’ls proporcionen els informes i les dades de rotació que l’empresa, suposadament té, segons el contracte signat.
La pregunta és la següent:
Compres i Contractació
Respecte al servei de zona blava de la ORA
Donat que en el contracte de la ORA, l’empresa com a millora aportava la introducció de l’aplicació CLICKVIEW que gestiona entre d’altres: denúncies (per article, per carrer, per horari), recaptació, taxa d’ocupació, índex de rotació, temps d’enretirada dels vehicles…
Volem els informes de rotació i taxa d’ocupació que haurà fet l’empresa des de l’inici de la concessió en 2010.

David Abad, Portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *