Ivorra: «Segons Gomicia per falta de temps no s’han demanat ajudes per als aturats majors de 45 anys»

Al ple d’aquesta setmana Compromís va preguntar al govern de Toni Francés per les ajudes Avalem Experiència de la Conselleria d’Economia que es concedeix a través del Servef. Ivorra, portaveu i regidor de la coalició explica: «Aquestes ajudes Avalem Experiència, són unes ajudes dotades amb 5,4M€ de pressupost, que tenen com a finalitat la contractació d’aturats majors de 45 anys o de llarga durada. Són molt similars a les que «SI» va demanar l’ajuntament aquest estiu, Avalem Joves, i que gràcies a elles s’han contractat a vora 150 treballadors a diferents departaments de l’Ajuntament»

Per a Ivorra «la resposta del regidor Gomícia ens va preocupar i indignar a l’hora, donat que sembla que el govern no va demanar aquestes subvencions per falta de temps o personal. Aquesta és una clara demostració del fet que per al govern de Toni Francés, dirigir aquesta ciutat els ve gran».

«Per a Compromís un dels objectius fonamentals de l’administració municipal té que ser la reducció de l’atur, i aprofitar subvencions o programes de foment de l’ocupació és fonamental, i a l’últim any hem estat denunciant massa vegades la pèrdua d’aquestes» conclou Ivorra.

Màrius Ivorra
Portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *