Al ple d’aquesta setmana Compromís va preguntar al govern de Toni Francés per les ajudes Avalem Experiència de la Conselleria d’Economia que es concedeix a través del Servef. Ivorra, portaveu i regidor de la coalició explica: «Aquestes ajudes Avalem Experiència, són unes ajudes dotades amb 5,4M€ de pressupost, que tenen com a finalitat la contractació d’aturats majors de 45 anys o de llarga durada. Són molt similars a les que «SI» va demanar l’ajuntament aquest estiu, Avalem Joves, i que gràcies a elles s’han contractat a vora 150 treballadors a diferents departaments de l’Ajuntament»

Per a Ivorra «la resposta del regidor Gomícia ens va preocupar i indignar a l’hora, donat que sembla que el govern no va demanar aquestes subvencions per falta de temps o personal. Aquesta és una clara demostració del fet que per al govern de Toni Francés, dirigir aquesta ciutat els ve gran».

«Per a Compromís un dels objectius fonamentals de l’administració municipal té que ser la reducció de l’atur, i aprofitar subvencions o programes de foment de l’ocupació és fonamental, i a l’últim any hem estat denunciant massa vegades la pèrdua d’aquestes» conclou Ivorra.

Màrius Ivorra
Portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi