Image

EL BLOC PRESENTA LA LLISTA A LES ELECCIONS MUNICIPALS

Paco Blay: “Hem aconseguit una llista on queden molt equilibrades veterania i joventut, militància i societat civil, i on els diferents sectors professionals, socials i econòmics hi tenen el seu lloc respectiu. El magnífic equip que tenim seguirà treballant per Alcoi amb la mateixa il·lusió, dedicació i competència que ho ha vingut fent aquesta legislatura”.

Prop d’un centenar de persones, entre militants, amics, familiars i simpatitzants es van aplegar el dissabte a la nit al restaurant de l’Hotel Reconquista per a proclamar públicament la llista dels candidats del BLOC per a les pròximes eleccions municipals. Assistiren també, donant així el seu suport, els caps de llista de Muro, Cocentaina i Ibi: Rafel Climent, Enric Moltó i Joan Josep Sarrió. Va acudir també el Candidat a les Corts del BLOC per la circumscripció d’Alacant Dimas Montiel, que va voler participar directament en una acte tan significatiu i tant important per al col·lectiu d’Alcoi, que es presenta amb perspectives positives de creixement en les pròximes eleccions municipals, que tindran lloc el darrer diumenge de maig de 2007.

Va obrir l’acte el candidat a l’alcaldia Paco Blay, el qual agraïr als assistents la seua presència i recolzament així com als candidats la seua disposició a treballar per un projecte que pot canviar profundament la ciutat en els propers anys. Blay va destacar que tot el que s’havia fet fins ara era una tasca d’equip, que darrere d’ell hi havia un magnífic grup humà, obert i competent, amb el qual es treballava molt bé i s’estava molt a gust, i que s’havia format una candidatura en conseqüència una candidatura en eixa línia. “Hem format una llista on queden molt equilibrades maduresa i joventut, militància i societat civil, i on els diferents sectors professionals, socials i econòmics hi tenen el seu lloc respectiu. Som un grup obert a la societat, i per tant el magnífic equip que tenim seguirà treballant per Alcoi amb la mateixa il·lusió, dedicació i competència que ho ha vingut fent aquesta legislatura”.

Per la seua banda, Rafel Carbonell, candidat número 2, conseller nacional i portaveu de l’executiva comarcal del BLOC, va glosar la figura del candidat, Paco Blay, destacant la seua tasca d’oposició constructiva en l’Ajuntament així com el munt de propostes que, en a penes tres anys, el BLOC havia fet per tal de millorar la qualitat de vida dels seus conciutadans i de solucionar molts dels problemes que la ciutat té plantejats. Va destacar així mateix la moderació i interès del candidat en evitar crispacions innecessàries i aportar el seny necessari en moments delicats de tensió, i que aquest serà la candidatura que trencarà les majories absolutes. Va afirmar que “Paco Blay ha fet una tasca d’oposició ferma i crítica respecte al partit en el govern, el PP, però aportant sempre quina hagués estat la millor solució, sense perdre de vista que el destinatari fonamental per al BLOC sempre són les persones”. Va acabar el seu parlament destacant les propostes de futur que l’equip de treball del BLOC ha enllestit i destacant la importància d’Alcoi com capital de tot l’interior valencià.

Màrius Ivorra, Secretari local del BLOC i candidat número 3 de la llista va recordar que la tasca actual del BLOC d’Alcoi és hereva d’un munt de gent que ens ha precedit i de gent que, actualment, també continua lluitant per un món millor: antifranquistes, nacionalistes, progressistes, el món de la cultura, els mestres, les ONG’s, els voluntaris, les associacions de veïns, ecologistes, etc. A continuació va presentar la web www.alcoicapital.com, “on es mostra -va dir- un bon resum i mostra del projecte de ciutat que l’equip de treball del BLOC ha enllestit i que va ser presentat el passat mes de novembre, i que ara s’ofereix en format digital per a donar-li més difusió i facilitar el seu accés mitjançant les noves tecnologies”. Ivorra va recordar que s’havien vist forçats a donar-li eixe format digital, a més del llibre ja publicat i en les prestatgeries de les llibreries, perquè la web del BLOC estava sent una de les més visitades d’Alcoi i era una manera de facilitar l’accés a la informació del projecte.

Va concloure l’acte Dimas Montiel, candidat a les Corts Valencianes per Alacant, el qual va destacar que estava content d’estar a Alcoi, on es notava que hi havia un col·lectiu dinàmic i entregat, i també per assistir a la presentació de la candidatura d’Alcoi, la més idònia i preparada per a assumir el govern de la ciutat, tant per la preparació personal i professional dels components de la llista com pel tarannà que sempre els ha caracteritzat, capaç de donar satisfaccions i prosperitat a una ciutat tan emblemàtica per al País Valencià com era Alcoi. Morera va insistir que el projecte de ciutat per a Alcoi estava en la línia del projecte que el BLOC té per al País, i que els grans partit sempre estan barallant-se per actuar en clau electoral, i en canvi el BLOC bàsicament sempre pensa en els ciutadans i els seus problemes abans que res.

Així mateix Montiel “va insistir en la necessitat de noves polítiques tant en Alcoi com en el País Valencià que acaben amb l’urbanisme depredador i rellancen l’economia valenciana que el PP no ha sabut fer en matèria industrial, agrària, en politica d’aigües, en innonvació i en investigació. Per canviar, el BLOC compta”, va dir. “El millor del BLOC és el bloc … de persones que hi ha al darrere”, va dir de forma humorística.

Al finalitzar l’acte, portaveus del BLOC informaren, respecte al Pla de ciutat, que els havia mogut a confeccionar-lo perquè en un món globalitzat com l’actual, les ciutats no solament no desapareixen engolits per les tendències uniformitzadores, sinó que possibilita nous valors estratègics al convertir precisament les ciutats en centres de gestió de la globalització, especialment en tres aspectes: la productivitat i competitivitat econòmiques, la cohesió i integració sociocultural i la representativitat democràtica. “No oblidem, va afirmar, que l’administració local és la més propera al ciutadà i per tant cal potenciar la dimensió local front a la global. I la ciutat d’Alcoi està ara situada en una cruïlla indefugible, entre un passat esplendorós, dels quals se sentim tots orgullosos, un present problemàtic de perspectives incertes, i un futur difícil que, amb les propostes del BLOC, pretenem i volem que siguen de prosperitat i progrés”.

 

 

LLISTA ELECTORAL MUNICIPAL 2007

 

 NOMCOGNOMS EdatPROFESSIÓ 
1PACOBLAYMESEGUER59CATEDRÀTIC HISTÒRIA 
2RAFELCARBONELLARMERO33PROFESSOR SECUNDÀRIA 
3MÀRIUSIVORRATORREGROSA37INFORMÀTIC 
4ANNACLIMENTMONTLLOR30BIÒLOGAIndependent
5DAVIDABADRUIZ33ADMINISTRATIU 
6ANNASERRANOCATALINA43TÈCNIC LINGÜÍSTICIndependent
7ROSANNAVALLSCAMPILLO47MESTRAIndependent
8RAFAELTEROLGISBERT64ADVOCAT 
9XIMOVICTORIANOLAVIÑA47TÈCNIC LINGÜÍSTIC 
10DAVIDRICOTORTOSA30LLICENCIAT EN HISTÒRIA DE L’ART 
11CARMINAVAYÀOLCINA45MESTRESSA DE CASA 
12JOANGISBERTSOLBES54TÈXTIL 
13LUCIAORTIZAGUÍÑIGA31LLICENCIADA EN ANTROPOLOGIA 
14RAFELJORDÀPASCUAL39AGENT MEDIAMBIENTAL I FILÒLEG 
15MONTSEVANYÓ IMARTINES33PROFESSORA SECUNDÀRIA 
16RAFAELSELLÉSMASIÀ49ADMINISTRATIU 
17Mª VICTÒRIAGRAUTORREGROSA36ADMINISTRATIVAIndependent
18FRANCESC-J.POZOJIMÉNEZ42PROFESSORIndependent
19XELOESPEJOFRANCES45AUXILIAR CLÍNICA 
20JORDIPÉREZCOMPANY24LLICENCIAT EN DRET 
21PEPAMONTLLORBLASCO68MATRONA I A.T.S. 
22MIQUELMARTÍGARCÍA65ACTOR I DIRECTOR TEATRAL 
23JORDIDAVÓ IMOLTÓ33TÈCNIC UNIVERSITAT 
24VICENTROMANSNOGUERA48MESTREIndependent
25PEPCORTÉSESCODA62ACTOR I DIRECTOR TEATRAL 
    0  
S1JOSEP LLUISPEIRÓPEREZ59PROFESSOR PRIMARIA 
S2ALICIALUCASLLEDÓ31INFERMERA 
S3JAUMEABADLLINARES42PROFESSOR 
       
   Mitjana edat43,8