ImageEL BLOC ADVERTEIX DEL PERILL QUE HI HA PER ALS VIANANTS EN EL CAMÍ VELL DE MADRID, EN LA PART POSTERIOR DE L’HOTEL AC

Paco Blay: “És una zona molt perillosa per als vianants perquè de repent s’acaba la vorera i cal creuar a l’altra part. Però el pas està en una corba, amb poca visibilitat per als conductors que pugen la costera amb el cotxe accelerat”

El portaveu del Bloc a l’Ajuntament d’Alcoi, Paco Blay, ha advertit del perill que hi ha per als vianants que baixen al riu -o pugen cap a la ciutat- per la vorera del conegut com Camí Vell de Madrid, molts més transitat des que s’han fet les obres d’acondicionament del riu. Per això demanaran en el proper Ple que es faça l’actuació corresponent.

El problema que es denuncia des del BLOC, observat per alguns veïns, és que per la part posterior de l’Hotel AC que recau en l’esmentat Camí la vorera per als vianants desapareix, i és necessari creuar a l’altra part per un pas zebra. Però el pas obligatori està en una corba de visibilitat reduïda, i costera amunt, raó per la qual els conductors van de forma accelerada i poden tenir algun tipus d’accident per la manera com està urbanitzada la zona. “El perill és menor per al vianant que puja, que té més visibilitat, però també troba una tram molt llarg sense vorera a la part dreta, concretament des poc metres més avant de la Font de l’Hortet del Pobre fins el lloc denunciat adés, i també ha de creuar a l’altra part per força. I caldria que la vorera tinguera continuïtat”.

Blay insisteix que “sembla que l’obra d’urbanització del riu en aquesta zona s’ha fet sense pensar en els vianants, ja que els ciutadans que vulguen baixar al riu, o a treballar en les fàbriques o, simplement, a passejar o passar a l’altra part del riu, no ho tenen gens fàcil pel perill que entranya aquest punt concret. Per això demanarem que es facen les obres pertinents per tal acabar amb aquest punt negre”.

Paco Blay. Portaveu del Bloc a l’Ajuntament d’Alcoi.