ImageEL BLOC AGRAEIX ALS SEUS VOTANTS LA SEUA CONFIANÇA I MANIFESTA LA SEUA VOLUNTAT DE TREBALLAR DES D’EUROPA PELS PROBLEMES DELS VALENCIANS

Paco Blay: "És molt d’agrair que, malgrat el bipartidisme i l’abstenció, sigam l’únic partit amb representació a l’Ajuntament que ha augmentat el nombre de vots al parlament europeu des de les eleccions anteriors del 2004: més d’un 40%”

El regidor i portaveu del BLOC a l’Ajuntament d’Alcoi, Paco Blay, ha manifestat la relativa satisfacció del BLOC d’Alcoi pels resultats obtinguts, malgrat que desitjaven millors resultats. Els 470 vots que la coalició BLOC-Coalició per Europa ha aconseguit suposen un increment  del 40 % respecte als resultats de les darreres eleccions al Parlament europeu del 2004: “En aquest sentit, som el partit amb representació a l’Ajuntament que a nivell local més ha augmentat percentualment comparant les eleccions generals de 2004 i les de 2009. Cosa que agraïm molt sincerament als ciutadans que han confiat en nosaltres i als quals no decebrem”.

Tot i que des del BLOC consideren que esperaven millors resultats a nivell de País Valencià, en general estan satisfets perquè la Coalició de la qual formaven part s’ha consolidat com la tercera força a nivell estatal, amb més de 800.000 vots i dos diputats a Brussel·les (a prop d’aconseguir el tercer). “Raó per la qual, i com dèiem en la campanya, el BLOC té una veu a Europa: les propostes de la coalició (corredor mediterrani, competitivitat de les empreses, economia productiva…) i els problemes dels valencians tindran tractament al parlament europeu amb la persona de Ramon Tremosa, professor universitari i expert en temes empresarials i de logística”.

Explica el regidor que “la veritat és el BLOC d’Alcoi ha anat creixent lentament, però de forma segura en les darreres conteses electorals (al congrés i al senat en 2008, i al parlament europeu en el 2009), i això ens anima a seguir treballant pel nostre poble, com no podia ser menys”.

Acaba la seua nota Blay tot insistint que l’objectiu útil i principal del BLOC és treballar per la qualitat de vida dels ciutadans, pel seu benestar, i “ho fem i ho farem des del lloc que els nostres conciutadans desitgen; per tant respectem el resultat, felicitem sincerament als guanyadors i, com dèiem durant la campanya, parafrasejant una cançó de Raimon, ens mantindrem fidels per sempre més al servei d’aquest poble”.

 

Paco Blay. Portaveu del Bloc a l’Ajuntament d’Alcoi.