El BLOC d’Alcoi proposa millorar la senyalitzció urbana que indica com arribar als centres sanitaris.

Paco Blay: “Tenint en compte que tant l’Hospital Verge dels Lliris com el Centre d’Especialitats la Fàbrica ofereixen serveis a les persones de tota la comarca, cal que la senyalització siga més adequada i completa”

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací.

El regidor del BLOC a l’Ajuntament d’Alcoi, Paco Blay, ha presentat per al Ple de l’Ajuntament del proper divendres, un Prec perquè els senyals verticals de la ciutat que indiquen les direccions a seguir per a poder arribar a l’Hospital Verge dels Lliris i al Centre d’Especialitats la Fàbrica milloren, i siguen més abundants i clares. “Moltes persones de la comarca tenen dificultats per saber per on han d’anar per tal d’ acudir als serveis esmentats. Una bona senyalització ajudaria a dirigir la gent que no coneix bé la ciutat a trobar més fàcilment aquestos serveis sanitaris”.

El Prec del BLOC diu literalment el següent:

“Els serveis sanitaris formen part del que els ciutadans tard o d’hora en fan ús. A més a més, a Alcoi estan concentrats els serveis comarcals que serveixen un bon nombre d’habitants del municipis de l’entorn d’Alcoi. Però no tots els usuaris que els utilitzen coneixen perfectament ni els carrers de la ciutat, amb les direccions del trànsit rodat, ni la ubicació exacta dels dos centres bàsics que presten el servei comarcal: l’Hospital Verge dels Lliris i  el Centre d’Especialitats la Fàbrica. El problema s’agreuja perquè , a més a més, la senyalització vertical de la ciutat no és suficient per a les persones que vénen de fora i no saben ni on han d’anar ni per on. El problema està tant en les entrades des de l’autovia com per dins la ciutat.

Per altre costat, hem vist que en la nova retolació no s’ha contemplat una millora d’aquesta mancança, i per tant el problema subsisteix i caldria resoldre’l.

És per tot el que s’ha exposat que el Grup Polític Municipal del BLOC formula a l’Ajuntament d’Alcoi el següent PREC:

Que des de l’Ajuntament es resolga el problema de la deficient informació dels accessos a l’Hospital Verge dels Lliris i el Centre d’Especialitats la Fàbrica mitjançant la senyalització vertical adient”.

 

Paco Blay.

Regidor del BLOC a l’Ajuntament d’Alcoi.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *