Des de la comissió negociadora i els regidors electes del BLOC-Compromís d’Alcoi voldrien fer les següents reflexions a tots els militants, simpatitzants i votants sobre el resultat final de les negociacions, sempre tenint en compte que falta que EU ratifique esta nit en la seua Assemblea els acords que ha acceptat els seus representants.

 

–          Primerament pensem que podem coincidir totes i tots els militants, simpatitzants i votants en pensar que el millor alcalde per Alcoi i el més legitimat pel creixement en vots era Rafa Carbonell.

En les negociacions el BLOC-Compromís sempre ha posat, per davant de tot, els interessos de la ciutat d’Alcoi i no s’ha quedat amb els interessos exclusivament partidistes. Era necessari assumir eixe canvi de progrés per la ciutat, i calia que el canvi fóra el més estable possible. Perquè així ho van votar els ciutadans el 22 de maig.

Per això s’ha acceptat que l’alcaldia la tinga el PSOE durant els quatre anys i assegurem des del principi un govern estable. El BLOC-Compromís i Rafa Carbonell hem sigut generosos i responsables en benefici d’Alcoi.

–          Dins d’eixe objectiu d’aconseguir un govern estable i fort, o perquè les alcoianes i els alcoians així ho visualitzen, hem proposat i així s’ha acceptat la figura del Vicealcalde.

El Vicealcalde assumeix pràcticament les mateixes competències d’Alcalde i queda per damunt dels Tinents d’Alcalde. La idea és que amb Rafa Carbonell assumint eixa figura de Vicealcalde donem també estabilitat al govern.

–          El BLOC-Compromís hem assumit a les negociacions pràcticament totes les regidories que preteníem, així tenim que:

Rafa Carbonell, a banda de la Vicealcaldia assumirà les regidories de:

Treball, Empresa, Universitat i Comerç.

Esports.

Anna Serrano assumirà:

Cultura

Dona.

David Abad:

Hisenda

Personal.

Paco Blay:

Espais Comuns i Qualitat Urbana.

Patrimoni Històric.

Sabina Gregorio:

Tercera Edat.

Joventut i Infància.

 

Per altra banda dins de l’acord també el BLOC-Compromís assumirà la Presidència de la Mancomunitat comarcal.

Com ja sabeu també s’ha signat un acord entre els tres partits de propostes per àrees, i el govern de progrés fa seu el compromís de l’austeritat en la gestió i en el personal eventual.

Pensem que és un bon acord per la ciutat, del que totes i tots eixirem beneficiats.

Aprofitem per avisar-vos que el Ple de Constitució serà el pròxim dissabte dia 11 a les 11 del matí al Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alcoi; és un acte públic i podeu assistir si així ho voleu.

Tot l’organigrama complet en PDF