S’ha canviat el camp, però el concert tindrà lloc al Poliesportiu tal com es va anunciar en un principi

El concert que Joaquín Sabina i Joan Manuel Serrat oferiran a Alcoi l’1 de juliol dins la seua gira ‘Dos pájaros de un tiro’, i que s’emmarca dins els actes que commemoren el 70 aniversari del naixement d’Ovidi Montllor, se celebrarà al camp de futbol de la pista d’atletisme del Poliesportiu Municipal Francisco Laporta. Així s’ha considerat convenient des de l’organització i des de la pròpia Regidoria de Cultura, en tractar-se de l’espai més adient per a acollir els milers d’espectadors que acudiran a l’espectacle amb les millors condicions de seguretat i confort, tal i com s’havia anunciat des d’un principi, si bé s’ha optat per canviar de pista esportiva.

(S’adjunta plànol del Concert)

 

 

 

Tant l’empresa com l’Ajuntament han fet hui públic el lloc definitiu on se celebrarà el concert, després de gestionar tots els aspectes administratius necessaris per a aquest esdeveniment. La Regidora de Cultura Anna Serrano ha indicat que “han estat necessàries moltes gestions, però finalment disposem d’un emplaçament idoni per a un esdeveniment que cada setmana creix en nombre d’espectadors. Demanem disculpes per la confusió que s’ha produït aquests dies, però la nostra intenció des d’un primer moment ha estat la de trobar el millor lloc perquè alcoians i visitants gaudim d’un fantàstic concert. En principi es va preveure un altre camp, però donat l’èxit en la demanda d’entrades, s’ha considerat més adequat traslladar l’esdeveniment a un altre espai amb majors dimensions i millors condicions per acollir el concert”.

La Regidora de Cultura, Anna Serrano, s’ha congratulat de la gran acollida que ha tingut el concert, així com pel fet que Sabina i Serrat hagen anunciat que cantaran cançons d’Ovidi Montllor al concert d’Alcoi: “Creiem que hem d’estar ben contents pel fet que dos artistes d’aquesta alçada s’hagen oferit per col·laborar en l’homenatge a Ovidi Montllor, adaptant al seu repertori algunes cançons del propi Ovidi. Creiem que és un homenatge que honora la memòria del cantant alcoià, i això ens ha d’omplir de goig a tots els alcoians i alcoianes”.

L’empresa organitzadora del concert i l’Ajuntament oferiran en breu tota la informació sobre els accessos al recinte, i se senyalitzaran degudament als accessos del nucli urbà al poliesportiu, a fi de que els espectadors no tinguen cap problema per arribar a l’únic concert que oferiran Sabina i Serrat a la província dins aquesta gira.

(Informació facilitada pel Servei de Premsa del Govern d’Alcoi)