L’EPI, una iniciativa per iniciar xiquets i xiquetes en l’esport, rep una subvenció del 61% de la seua quantia

La Diputació d’Alacant ha valorat la promoció de l’esport de base que porta a terme el Centre d’Esports mitjançant l’Escola Poliesportiva d’Iniciació (EPI), concedint la major subvenció en molts anys de la institució provincial a l’Ajuntament en matèria esportiva. El Centre d’Esports d’Alcoi va sol·licitar a la Diputació una subvenció de 14.382 euros destinada a l’Escola Poliesportiva d’Iniciació (EPI), i l’òrgan provincial ha resolt recentment concedir un total de 8.729 euros a aquesta activitat, el que suposa un 61% de la quantitat requerida.

 

 

Des del Centre d’Esports s’ha valorat l’ajuda tot recordant que entre els anys 2008 i 2011 la Diputació havia concedit a l’Ajuntament d’Alcoi subvencions esportives amb una quantia que oscil·lava entre els 2.926 i els 6.000 euros, segons l’anualitat, sempre requerides per a la celebració de les 24 Hores. Segons el Director del Centre d’Esports Alberto Vidal, “el fet que la màxima institució provincial, com tothom sap controlada pel Partit Popular, haja accedit a augmentar aquesta ajuda ara que la sol·licitem des d’un govern amb diferent signe polític, evidencia dues coses: per una banda, que el Govern local, amb bones polítiques, està aconseguint millorar les relacions amb altres institucions malgrat que no tinguen el mateix color polític. I per altra, deixa clar que mentre es facen els deures i es treballe bé, les bones pràctiques van aconseguint resultats i cobrint objectius a poc a poc, consolidant-se i creixent com ho fa l’EPI”.

Amb aquesta ajuda, el Centre d’Esports podrà seguir potenciant l’esport de base entre els xiquets i les xiquetes que s’inicien en la pràctica esportiva. Tal com ha destacat el Director del Centre d’Esports Alberto Vidal, “és una bona notícia perquè ens permet continuar treballant en el foment de l’esport de base entre els més menuts, una de les potes sobre la qual es substenta el projecte del Centre d’Esports. Volem agrair a la Diputació la concessió de l’ajuda, i també aprofitar per emplaçar els pares i mares de la ciutat per a que coneguen aquesta oferta tan interessant per a que els xiquets i xiquetes s’inicien en l’esport de la forma més saludable i estimulant”.

 

(Informació facilitada pel Servei de Premsa del Govern d’Alcoi)