Anna-Raquel Serrano: “Quan prompte farà un any que l’Espai Àgora està en funcionament és el moment de fer un balanç sobre aquest recurs municipal

Anna-Raquel Serrano, regidora del Bloc-Compromís, ha manifestat que: l’Àgora és un espai públic obert a la ciutadania i que fa ja uns 10 mesos que està en funcionament, per la qual cosa considerem que és el moment de fer una avaluació d’aquest recurs municipal. Quins serveis municipals i externs s’hi ha ubicat, amb quins recursos. En resum, quins són els objectius i els continguts que la Regidoria de Promoció Econòmica ha previst per a l’espai Àgora.

“Abans de debatre els nous pressupostos de 2013 és ara un bon moment per a avaluar els recursos que s’han destinat a l’Àgora i quins a és la previsió que se’n té per al futur més immediat” —conclou la regidora nacionalista.

Adjuntem les preguntes que sobre aquest tema es formularan en el Ple municipal del dia 25 de febrer de 2013.

Anna Serrano, regidora del BLOC-Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi.

PREGUNTES SOBRE L’ÀGORA

1. Quins departaments o serveis muncipals s’han ubicat a l’espai de l’Àgora? Hi ha algun altre servei? De qui depén? Com s’estan repartint les despeses per a cada un dels serveis?

2. Quins són els tècnics, assessors i regidors que estan actualment treballant a l’Àgora? Quines funcions realitzen?

3. Hi ha alguna altra persona o empresa no vinculada laboralment a l’Ajuntament que realitza tasques a l’Àgora? Sol·licitem documentació contractual que ho justifique.

4. Hi ha algun contracte de serveis vinculat a l’Àgora?

5. S’ha previst llogar o cedir aquest espai a empreses perquè realitzen les seues activitats? Sol·licitem especificació dels preus i del material cedit.

6. Des de la seua inauguració, quines activitats s’hi han realitzat, qui les ha organitzades i quin és el nombre d’assistents a cada una d’aquestes? Sol·licitem el cost de cada una de les activitats.

7. Quines despeses s’han realitzat fins ara per dotar l’Àgora de la infraestructura necessària (projecte, obres i instal·lacions, mobiliari, il·luminació, aire condicionat, etc.). De quines partides s’han pagat totes aquestes despeses i quin és el detall de tots els pagaments.

8. Quines despeses de manteniment, electricitat i aire condicionat ha tingut l’Àgora des de la seua obertura fins ara?

9. Quines despeses de publicitat hi ha hagut a l’espai Àgora des de la seua inauguració fins ara?

10. Té prevista la regidoria una planificació d’activitats del trimestre actual? I del pròxim?

11. Qui ha dissenyat el web de l’Àgora? S’ha fet a través d’un concurs públic o s’ha contractat directament? Ha representat açò alguna despesa?

12. En el web apareix l’apartat Amics de l’Àgora, en què es pot subscriure amb diferents perfils. Quina és la utilitat d’aquests perfils? Quantes persones estan subscrites i quins beneficis n’obtenen? Per què no s’ha donat publicitat dels avantatges que açò representa?