Paco Blay: “Sembla que es va arribar a uns acords sobre remodelació del carrer Sant Llorenç a l’única reunió que han fet, i ara ens arriben notícies de què va a modificar-se”

El regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi, Paco Blay, ha informat que estan molt preocupats perquè han arribat notícies de què els acords als quals es va arribar entre el govern municipal i els comerciants del Centre sobre la remodelació del carrer Sant Llorenç, dins del PAC, no van a complir-se. “Sembla que s’ha renunciat a anivellar el primer tram del carrer Sant Llorenç, que és el que la majoria dels comerciants del Centre desitjaven”.

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací

Per això anem a preguntar-ho en la Comissió Informativa corresponent, per veure què va a fer-se efectivament, si es compliran els acords als quals es va arribar o si el govern ha optat per una altra solució; en aquest darrer cas, exigirem una explicació del projecte i la seua justificació,i per qué no s’ha explicat als membres del PAC. Els comerciants sempre han insistit que el que es faça no siga provisional o per provar, que costa diners i després s’ha de desfer –amb la consegüent despesa-, sinó que s’adopten decisions de futur i el més definitives possible”.

El problema està en si s’ampliaran les voreres dels vianants, restant espai als aparcaments, o si es reservarà solament de forma puntual, o si es farà solament una part, o si es remodelarà tot el carrer de cara a possibles i futures peatonalitzacions. “Què pensa fer de debò el govern amb el carrer Sant Llorenç, no ho sabem perquè no ens ha informat”. 

Paco Blay, regidor del BLOC-Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi.