Sota el lema + Transparència, els regidors de Compromís David Abad i Anna Serrano han presentat aquest matí una pàgina web, Alcoi en conill, una eina d’informació als ciutadans, que també estarà present a les xarxes socials. El domini és www.alcoienconill.com . En twitter alcoienconill i en face alcoienconill.

David Abad, portaveu del grup municipal, ha expressat que: “A través d’Alcoi en conill, intentem explicar, d’una manera senzilla i entenedora, diversos temes de la gestió municipal. I amb aquest nom, Alcoi en conill, volem donar a entendre que tots els temes que apareixeran en la pàgina web seran tractats amb detall, sense ometre res”.

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací.

El web s’estrena amb la Publicitat institucional, i fa un recorregut breu però detallat de tot allò que cal saber sobre el tema —qui n’és el responsable, quants diners s’hi destinen i com, criteris per a la seua contractació, etc. —remarca Abad.

Anna Serrano manifesta que: “En Compromís no compartim el concepte que té el govern municipal de la Transparència. Si en la gestió municipal no hi ha res a amagar, quin problema tenen perquè els ciutadans tinguen tota la informació al seu abast? Doncs no ho sabem, perquè en la pràctica al nostre grup li costa tindre tota la informació que demana perquè el govern s’hi resisteix i de vegades la dóna tard i incompleta. I aquesta no és la millor manera de legitimar davant la ciutadania les seues actuacions.”

“Tenim un compromís: + Transparència, i per això volem posar en marxa mecanismes que acosten la gestió municipal a les persones, que necessiten veure i creure que s’estan fent bé les coses”. És una obligació dels responsables polítics i un dret i una necessitat dels ciutadans, de manera que les persones perceben que hi ha un control públic i que a poc a poc van eliminant-se aquelles parcel·les fosques que encara queden en l’administració” —conclou la regidora. 

   

David Abad, Portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi