Una volta més el govern falta a la veritat. En una comissió informativa els vam preguntar sobre aspectes relacionats amb el tema de la pintura dels passos de zebra. La resposta del regidor Martínez va ser que s’havia comprat una màquina per a pintar i que s’havien encarregat els treballs a distints professionals perquè l’Ajuntament no tenia pintors. El mateix alcalde també va reconéixer que els pintors havien utilitzat un vehicle municipal”—explica el portaveu de Compromís.

David Abad assegura que “persones de l’entorn del govern municipal han facturat en concepte de pintura i senyalització en 2012, 2013 i 2014. Segons la informació que ens facilita el govern l’última factura es va registrar el mes passat.” 

És el regidor Jordi Martínez el que ha adjudicat treballs de pintura i senyalització a familiars d’un assessor seu. Els regidors de Compromís mai no hem adjudicat ni contractat res a cap familiar nostre ni dels nostres eventuals. Per tant, l’alcalde que demane responsabilitats a qui li corresponga.” —conclou Abad.

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací. 

David Abad, Portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi