Fa uns dies el regidor  Natxo Gómez, a la vista de les queixes sobre la no autorització de terrasses a Sant Llorenç, va declarar “que és una situació particular perquè no s’hi poden posar baranes fixes. A més, la normativa estatal —contra la qual no podem fer res— imposa un mínim d’1;80 m a les voreres per a poder instal·lar les terrasses.” Des de Compromís insisteixen que, una vegada més el govern ni aclareix ni respon ni resol els problemes de la ciutat.

Anna Serrano, regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi, ha manifestat la seua perplexitat per les paraules del Sr. Gómez: “com pot ser que ara diga que no es poden autoritzar les terrasses si en març el mateix regidor va dir que no hi havia cap problema?”

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací.

La regidora explica que: “En el Ple del mes de març vam preguntar al regidor sobre els permisos per a instal·lar taules i cadires al carrer, ja que alguns propietaris de cafeteries, bars i restaurants l’havien sol·licitat des de feia mesos i no n’havien obtingut resposta.”

Concretament corria el rumor que al carrer Sant Llorenç no es podien posar taules a la vorera dreta perquè l’Ajuntament no podia concedir els permisos sol·licitats. El motiu era que a la vorera li faltaven uns centímetres d’amplada, segons la normativa. I el regidor va dir que no era cert, que únicament s’estava estudiant si podien instal·lar-se tauletes amb quatre cadires o només amb dues.”

Anna Serrano insta el Sr. Gómez a aclarir-ho perquè els ciutadans tenen dret a saber la veritat. No es pot consentir que es manipule la informació segons li convinga per no quedar  en evidència.

“Recordem que la vorera es va ampliar l’estiu passat perquè formava part del Pla d’Acció Comercial (PAC) i va costar 24.000 €. Una inversió feta per a millorar el carrer. No es va preveure el que la normativa marca? Com pot ser que es gastaren uns diners amb l’objectiu de reanimar el centre i que no s’ajuste a la legalitat?—pregunta la regidora de Compromís

 

Anna Serrano, regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi.