Arran la proposta del govern municipal d’Alcoi, en compliment del Pla d’Acció Comercial (PAC), d’ampliar una de les voreres del carrer Sabadell, un dels comerciants presents a la reunió va proposar que com es perdrien places d’aparcament en el carrer al canviar de bateria a cordó, es podria sanejar i habilitar el solar de l’antiga empresa Harinas Bufort per a deixar les cotxes de la zona.

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací.

 

Segons el regidor de Compromís, Paco Blay, “nosaltres van manifestar el nostre acord a la proposta perquè ajudaria al barri a disposar de més places, al mateix temps que serviria de complement mentre dure la intervenció en el carrer Sabadell. Lògicament l’aparcament estaria fins que els seus propietaris decidesquen construir, tal com ocorreix en el casc antic”.

A aquesta proposta, el regidor li afegeix un aspecte complementari, i seria que podria obrir-se el carrer previst en l’Estudi de Detall del solar esmentat, i que es va aprovar en un Ple del 2008 per unanimitat, que enllaçaria el carrer Terrassa amb l’avinguda Gil-Albert –actualment  acaba en Ausiàs March.

L’obertura d’aquest carrer, prevista també provisionalment en la revisió actual de PGOU,  li donaria molta més mobilitat al barri i possibilitaria ordenar el trànsit per la zona amb més opcions per als tècnics i més agilitat per als veïns”.

Paco Blay, regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi