La regidora de Compromís recorda que: “A finals de desembre de 2012 l’Ordenança es va aprovar per majoria, i no se’n parla més fins a 15 mesos després. És en març d’enguany quan es va aprovar una moció en el Ple una moció perquè que es constituïra una Comissió Mixta que analitzara els problemes i proposara modificacions a l’ordenança. La moció es va aprovar per majoria (PSOE, EU, PP i Compromís) però una volta més, el govern tampoc no en va fer res.”

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací.

“És en el Ple del mes de juliol quan el govern demana que es modifique l’ordenança sense prèviament haver tingut cap reunió amb els sectors implicats. I per això nosaltres vam proposar que el tema es quedara sobre la taula a fi de debatre i consensuar l’ordenança. El govern no pot dur al Ple un tema important com aquest sense haver-lo treballat prèviament, tal com va passar fa mesos amb el contracte de l’autobús urbà o amb molts altres temes” —conclou la regidora.

La regidora lamenta que la falta de consens siga un tret habitual d’aquest govern, així com l’incompliment dels acords. “Estem ja acostumats a aprovar assumptes en els plens i que passen mesos sense que es posen en marxa.”

 

Anna Serrano, regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi.