El candidat de Compromís a l’Alcaldia d’Alcoi, David Abad, ha explicat que: en no dependre de bancs ni grans empreses, és una manera de finançar les despeses de la pròxima campanya electoral i de garantir la independència en totes les decisions de govern”.

El portaveu Compromís assegura que: “Com que som una formació que no depenem ni de préstecs bancaris ni d’opaques donacions d’empreses ni de sobres ‘b’, obtenim el finançament per a la campanya electoral amb microdonacions de gent que creu en el nostre projecte per canviar-ho tot.”

Segons explica Abad, “les donacions es fan a través del web mes.compromis.net, mitjançant un sistema de pagament segur. En el web s’explica què és el que es pot fer amb aquesta aportació mínima de cinc euros. Perquè és, en definitiva, la suma d’accions que poden semblar insignificants el que ens pot ajudar a canviar-ho tot”.

Per a Compromís, cada persona que contribueix econòmicament o ajudant de qualsevol manera, és l’actiu més important, l’actiu que fa que Compromís siga gran i esdevinga el canvi a la nostra ciutat” —ha remarcat Abad.

Amb aquesta campanya per a finançar les eleccions municipals, anomenada ‘5€ poden canviar-ho tot’, Compromís es diferencia dels partits que es financen mitjançant crèdits bancaris, limitant la seua llibertat d’actuació en el futur. “Compromís és un projecte de la gent del carrer, que amb la suma dels seus esforços vol canviar la manera de fer política, amb valentia dignitat i il·lusió” —conclou el candidat a l’Alcaldia. 

David Abad, Portaveu i Candidat a l’alcaldia d’Alcoi per Compromís

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací.