El regidor i portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi, David Abad, ha informat que el seu grup demanarà al Govern en la propera Comissió Informativa, la informació pertinent sobre la neteja viària dels contenidors. “Ara que ha arribat l’estiu, volem saber per què la majoria dels contenidors no s’han netejat per evitar olors amb les altes temperatures”.
A Compromís han tornat a rebre queixes i reclamacions per part de veïns sobre la neteja viària i les olors en els contenidors. Abad comenta que: “Ens consta que hi han queixes per escrit i volem saber que ha fet el govern al respecte i demanarem la regularitat de la neteja dels contenidors, com marca el contracte”.
El regidor recorda que, a més a més, Compromís va demanar en desembre de 2014 i en març d’aquest mateix any, els comunicats de faena tant dels conductors com dels treballadors de l’empresa, per tal de saber si el compliment del contracte està duent-se a terme, però el Govern no els ha facilitat cap informació. “Pensem que és important que l’Ajuntament exercisca el control necessari sobre l’empresa concessionària de la neteja viària de la ciutat, per això demanem saber amb quina regularitat s’està treballant”.
Continua Abad, “com què el contracte de recollida de la brossa i neteja viària va caducar fa tres anys i s’ha de renovar, és important conèixer aquesta informació per tal de poder avaluar si l’empresa ha complert amb els seus compromisos amb l’Ajuntament”.

David Abad, Portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací.