Raül Seguí: Els alcoians tornem a pagar 4,2 milions d’euros mentre Francés continua protegint a Sedano

El regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi, Raül Seguí, s’ha referit hui a la sentència que obliga a l’Ajuntament d’Alcoi a pagar 4,2 milions d’euros a l’empresa Bulevar Norte, propietat de l’empresari Ortiz, per les obres del Bulevar que mai es van iniciar.

Seguí informa que: “Si el govern de Toni Francés era coneixedor abans de les eleccions que s’havia d’executar provisionalment la sentència, i que el poble d’Alcoi hauria de pagar 4,2 milions d’euros, per què no ho va fer públic i va continuar protegint a Jordi Sedano”.

El regidor afirma que l’actual portaveu de Ciudadanos en Alcoi, Jorge Sedano, exalcalde amb el PP i impulsor del Bulevar, és responsable directe del fet que les alcoianes i alcoians hagen de pagar de la seua butxaca més de 4 milions d’euros. “Recordem que amb Sedano es van dur a terme els projectes de la reforma del Calderón o la Rosaleda, que tants diners ens han costat ja, i que, casualment, també van ser executades per les empreses d’Ortiz”, i afegeix, aquesta és l’herència que Sedano va deixar a les alcoianes i alcoians i per la que exigim responsabilitats polítiques.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *