Compromís ha presentat per al proper Ple de la ciutat, un seguit de precs i preguntes amb la voluntat de millorar la ciutat, establir protocols de seguretat davant les diferents obres i esdeveniments que estan o van a realitzar-se a la ciutat i exigir responsabilitats per la falta d’implicació del govern socialista amb els aturats i els joves.
El portaveu de Compromís en Alcoi, Màrius Ivorra, manifesta que el govern de Toni Francès està deixant la ciutat en un greu estat no sols de conservació, també està desatenent a una tasca bàsica com és la de donar suport als aturats i joves.
Per a Ivorra el problema que tenim actualment amb la circulació i comunicacions a la ciutat és un problema que s’agreujarà amb les festes de Sant Jordi on s’espera una molt gran afluència de visitants i la voluntat de Compromís és realitzar accions i previsions perquè alcoians i turistes puguen gaudir correctament de la ciutat.
Esperem una gran quantitat de vehicles i autobusos entrant i eixint i amb el pont de Fernando Reig tallat i la Beniata amb un carril el trànsit serà molt complicat. Per això Compromís demanarà al ple:

Senyalització especial dels accessos a la ciutat per a estos dies.

Creació d’estacionaments dissuasius a l’entrada de la ciutat.

La connexió dels estacionaments dissuasius amb un bus llançadora.

La millora del paviment del camí de la Murtera.

Arran de les obres que estan o van a realitzar-se a la ciutat, ens hem assabentat de la descoordinació entre l’ajuntament i els cossos d’emergència i seguretat davant els talls de carrers i les obres que impedeixen l’accés de vehicles de bombers i autoescales davant de possibles emergències.

Així doncs es dóna el cas que les obres del clavegueram del carrer El Tossal no han estat transmeses als bombers per si fóra necessari una actuació dels mateixos a este carrer.

«A Compromís considerem que el tema és prou seriós perquè el govern no ho tinga en compte, per això serà un altre dels temes que anem a portar el pròxim ple amb la intenció de corregir estos problemes amb la seguretat enfront de emergències» conclou Ivorra.

Màrius Ivorra Torregrosa
Regidor i portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi