A Compromís no s’entén la falta d’interés per part de l’ajuntament, a l’hora de rebre fons d’altres institucions per a la nostra ciutat.

Altra vegada el govern de Toni Francès perd l’oportunitat de rebre fons per actuacions a la nostra ciutat, aquesta vegada de la Diputació.

Màrius Ivorra, regidor i portaveu de Compromís comenta « ens sorprén molt que l’ajuntament haja deixat passar la possibilitat de rebre fons per potenciar activitats i accions comercials i ajudar d’aquesta forma a un sector econòmic que està patint d’una forma important la crisi»

De sis resolucions a subvencions que ha presentat la Diputació d’Alacant, l’ajuntament d’Alcoi sols s’ha presentat a una, que ha estat concedida; ens han donat 3.550,00 euros per a actuacions de promoció econòmica. Segons explica Ivorra «L’única subvenció que ens donen ha estat per pagar activitats a l’Àgora 2016/17, estem convençuts que la promoció econòmica de la ciutat passa per alguna cosa més que fer xarrades a l’Àgora, demanem al govern de Toni Francés més implicació en la promoció econòmica i menys complir l’expedient»

A la resta de subvencions l’Ajuntament d’Alcoi no s’ha presentat, no sabem el motiu. Hem perdut la possibilitat d’invertir en Alcoi en uns moment que les infraestructures ho necessiten. Les subvencions que no hem demanat són diverses com per exemple la reparació i la creació de noves infraestructures hidràuliques, la realització de projectes o l’esmentada anteriorment de Fires per a activitats comercials.

Tornem ha oferir al govern socialista de Toni Francés la nostra ajuda i treball tant a la Generalitat com a la Diputació Alacant per millorar les inversions en Alcoi.

Màrius Ivorra Torregrosa
Regidor i portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi