Anna Climent: “facilitem les gestions als veïns”

La regidora de Compromís Climent, ha rebut les queixes de veïns per que l’ajuntament ha deixat de donar servei d’atenció a les dependències municipals al centre de la ciutat on es podien fer gestions referents al cementeri i actualment qui ho necessite ha de desplaçar-se a l’oficina del cementeri per a realitzar les esmentades gestions.

Climent «Són coneixedors que és un servei emprat majoritàriament per gent d’edat avançada, per als quals els desplaçaments són més complicats, ja que en moltes ocasions no disposen de transport privat, i han de fer ús del servei d’autobusos públics» segueix comentant «pensem que mantenir l’oficina al centre de la ciutat i l’actual del cementeri és la millor manera de donar un bon servei als ciutadans»

«Al pròxim ple de l’Ajuntament demanarem al govern que les gestions referents al cementeri puguen realitzar-se en les dependències del centre i a les del cementeri, sembla el més coherent» finalitza Anna Climent.

Anna Climent i Montllor
Regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *