«El Conseller Climent Prorroga les ajudes als ADLs»

El portaveu de Compromis Alcoi, Màrius Ivorra insta al govern de la ciutat a aprofitar estes ajudes

El Servei Valencià d’Ocupació i Formació destinarà 4,2 milions d’euros per a 219 municipis
el Conseller d’Economia Rafa Climent destaca que amb aquesta subvenció la Conselleria confirma la seua aposta per les polítiques d’ocupació des del territori.

La Conselleria d’Economia Sostenible, per mitjà del Servei Valencià d’Ocupació i Formació ha prorrogat les ajudes per a finançar els costos laborals de 281 Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local de la Comunitat. Així, segons publica hui el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, la Generalitat destinarà un total de 4,2 milions d’euros en ajudes a les quals podran optar aquelles corporacions locals de la Comunitat Valenciana o entitats dependents o vinculades a aquestes a les quals el SERVEF haguera concedit en l’exercici 2016 una subvenció pel contracte inicial o la pròrroga del contracte de l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local per la continuïtat del qual se sol·licita nova subvenció.

El Conseller d’Economia Rafa Climent ha destacat que, amb aquestes ajudes, el Servef “confirma el compromís de suport als Agents d’Ocupació i desenvolupament local, una figura essencial per a les entitats locals, ja que són un suport tècnic a l’impuls de la promoció econòmica i la gestió de les polítiques actives d’ocupació orientades a la generació d’ocupació i activitat empresarial”.

“La Conselleria d’Economia– ens comenta al regidor i portaveu de Compromís a Alcoi, Màrius Ivorra – creu en les polítiques actives d’ocupació, però a cada territori cal adaptar-les al tipus d’economia de la zona i són precisament els Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local els principals impulsors d’aqueixes polítiques”.

El portaveu Ivorra, ha qualificat la tasca dels Agents de Desenvolupament Local a la nostra ciutat com una tasca “fonamental a Alcoi i són una peça clau en la vertebració de les polítiques actives d’ocupació a les nostres comarques”, ja que coneixen les particularitats de la nostra població, les oportunitats que ofereix i la planificació estratègica necessària per a aprofitar-les, per tant «cal dotar-les de majors medis econòmics i personal»

Els ajuntaments que tinguen Adls poden sol·licitar la subvenció per al seu manteniment des de hui mateix de manera presencial en els registres de les administracions públiques o de manera telemàtica a través de la web del SERVEF (www.servef.es), en l’enllaç “Sol·licitud Telemàtica” que hi ha associat a cada ajuda publicada

Màrius Ivorra Torregrosa
Regidor i portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *