Després de les declaracions creuades entre el Regidor de Cultura i el grup Guanyar, des de Compromís es considera que aquests debats estèrils avorreixen la ciutadania i generen desafecció. La regidora de Compromís matitza: «Cada grup treballa amb els mitjans de què disposa però és feina del Govern governar».

El Consell de Cultura pot ser una bona eina per dinamitzar un sector que en Alcoi és potent i divers però que potser necessita un fòrum unitari de debat i coordinació, un lloc on es puguen decidir noves estratègies i revisar la trajectòria seguida per aprendre’n. Un consell format per experts del sector, polítics i públic. O siga, tot un encert si es treballa de valent, perquè una volta creat caldrà també arromangar-se.

Des de Compromís oferim el nostre suport per a tirar endavant la iniciativa i es rebugen les ganes de polèmica que poden fer espantar als futurs integrants d’eixe Consell. Aquest ha de ser autònom, àgil i versàtil i no convertir-se en una institució més, en un organisme més, burocratitzat i anquilosat. Climent conclou: «Posem-nos mans a la feina sr. Regidor, que encara en queda molta (no només és crear-lo) en eixe ambient ens hi trobarà sempre»

Anna Climent i Montllor
Regidora de Compromís Alcoi