Després del ple del passat dilluns el Portaveu de Compromís a l’ajuntament Màrius Ivorra ha manifestat la seua satisfacció continguda «per l’acceptació dels nostres precs per part del govern de Toni Francés». Compromís va presentar tres precs al ple per a solucionar temes que per a la formació deurien estar en la llista de prioritats del Govern:

Homologació aules per a Tallers ocupacionals.

Ivorra ens explica «des de principis de juliol on el regidor Gomicia va anunciar la tan esperada homologació d’aules al Centre Cervantes Jove, no en sabíem res. El dilluns al Ple el Sr. Gomicia ens va acceptar el prec on demanàvem que s’accelerara ells tràmits, i inclús va assegurar que en un parell de mesos les obres estarien en marxa. Estem satisfets de veure que ja comencem a veure moviment respecte a un tema que afecta els aturats de la nostra ciutat, i estarem pendents que el govern complisca la seua paraula».

Neteja dels abocadors il·legals al centre de la ciutat.

Des de la formació va denunciant-se els abocadors il·legals que hi ha a la nostra ciutat, que segons el seu portaveu «sembla que el govern fa els ulls grossos i els del riu Molinar al bell mig del centre de la ciutat no sols són antiestètics, a més a més són insalubres doncs hi ha brossa domèstica acumulada en grans quantitats prop dels habitatges i poden aparéixer problemes sanitaris i medi ambientals per contaminació». « El responsable de la regidoria ens van assegurar que prendrien accions per a la neteja d’aquestes zones, tot i que esperem que també prenga mesures per a mantenir aquelles zones netes i que no torne a acumular-se la brossa» puntualitza Ivorra.

Reforç d’autobús al Pare Vitòria.

Vam rebre queixes al nostre despatx aquest començament de curs del servei d’autobusos per als estudiants del Pare Vitòria, doncs sembla ser que van plens i no hi ha programat desdoblament de les unitats a les hores de més ús del servei amb el que comporta de problemes als usuaris de la línia 2. Ho vam transmetre al ple en forma de prec demanant també l’estudi de l’ampliació del servei a altres centres formatius, que el Sr. Alberto Belda va acceptar i es va comprometre a estudiar-ho amb el centre implicat»

Màrius Ivorra
Portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi