Ivorra: “Ahir sense servei de bus als jutjats! “

Ahir 31 de juliol, el servei de transport públic, concretament la línia 4, no va complir amb el seu recorregut. Està clar que un vehicle es pot desbaratar o patir problemes mecànics que impossibiliten el seu funcionament però l’empresa responsable i/o l’ajuntament de la ciutat com a garant dels drets dels ciutadans han de fer el possible o almenys informar a la ciutadania dels canvis en les rutes.

Ivorra comenta «ahir el microbús de la línia 4 que dóna servei a la part baixa de la ciutat, concretament a la zona dels nous jutjats, per problemes tècnics no va circular i va ser substituït per un dels grans cosa que impossibilita la circulació pels carrers».

Continua Ivorra «amb una situació com la d’ahir, amb un vehicle que no es pot substituir perquè no hi ha altre a la flota d’autobusos, el mínim que cal fer és informar i donar alternatives als usuaris. No ens val l’excusa que estem a estiu i hi ha poca gent. Si volem un servei públic de transport millor, cal ser seriós amb els usuaris i informar puntualment de qualsevol incidència».

A la propera Comissió Informativa des de Compromís preguntarem si el govern era coneixedor d’aquesta situació, com pensa resoldre-la si torna a ocórrer i si es descomptarà l’import de quilometratge de la factura final per tot el que no ha estat realitzat.

Màrius Ivorra
Portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *