Begonya Domenech «Hem demanat l’eliminació dels senyals de la zona blava»

La regidora Begonya Domenech ha declarat «aprovada al passat ple la proposta de Compromís per l’eliminació dels senyals verticals indicatius de la zona blava i dels senyals horitzontals que la delimiten.»

Després del gran anunci realitzat pel govern de la ciutat, aquest agost la zona blava va ser eliminada dels nostres carrers. Encara que realment l’únic que s’ha fet fins ara és retirar els parquímetres. Però s’ha deixat al carrer la senyalística tant horitzontal com vertical (plaques indicadores i marques vials blaves).

Aquest fet genera confusió i la gent que circula amb intenció d’estacionar, no sap si encara hi ha o no zona blava en actiu. Per a Compromís aquest fet demostra de nou una falta de previsió del regidor, que ha tingut mesos des de l’anunci per a programar la transició i prevenir que es produïsca aquesta confusió en els usuaris.

Domenech conclou: «Amb l’acceptació del nostre prec, el govern s’ha compromés a regularitzar tota la senyalística de l’antiga zona blava, cosa la qual evitara més confusions als conductors»

Begonya Domènech
Regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *