Ivorra “Alcoi com a lloc de creixement, d’oportunitats, d’opcions de futur.”

El candidat de Compromís a l’alcaldia Màrius Ivorra ha declarat en referència a les futures polítiques econòmiques per al municipi «Entenem que els ajuntaments han de tindre com a objectiu principal millorar i estendre la qualitat de vida de les persones. La nostra ciutat ha de ser molt més que un simple contenidor per a persones i serveis, com en altres ocasions es fomentava per part dels dirigents. Alcoi ha de ser lloc de creixement, d’oportunitats, d’opcions per al futur, de protecció, de seguretat, i també han de funcionar de forma àgil i eficaç»

Ivorra comenta: Dues idees generals guien les nostres propostes sobre economia i ocupació per a la ciutat:

La generació d’oportunitats econòmiques d’acord al nou moment: indústria 4.0 i els serveis, fomentar l’economia social i pimes.
Continuació de les persones com a centre de la política econòmica de Compromís, particularment aquelles que més estan patint no ja la crisi, com en anys passats, sinó la creixent precarietat econòmica i laboral.

La nostra comarca és un territori majoritàriament industrial, al que les administracions del PP tant a l’ajuntament com a la generalitat ha maltractat durant dècades. La globalització de l’economia requereix una preparació i formació del teixit industrial alcoià que no ha estat facilitat per les administracions, deixant a la seua sort a les empreses de la comarca.

A Compromís Alcoi aquesta legislatura des de l’oposició hem fet una gran quantitat de propostes per la modernització i excel·lència de les àrees industrials, autèntiques fixadores de l’economia a la ciutat, al mateix temps que hem impulsat la col·laboració entre àrees i professionals de diferents territoris, no sols de la comarca, també de la UE.

Cal reforçar i impulsar els serveis complementaris a la indústria o servindústria (internacionalització, exportació, màrqueting, disseny, innovació, etc.) com a eina de diferenciació en un món global.

Nosaltres ho tenim clar des de fa 15 anys, apostem per Rodes Futura. Per assolir les necessitats de la indústria a la ciutat.

Rodes Futura és una porta oberta a la nova economia, als nous treballs, a les noves empreses, … Una porta oberta a la col·laboració entre institucions, empreses o particulars d’àmbit europeu implicades en la modernització, internacionalització. On podran interactuar i canviar projectes, impressions i línies de treballs en les nostres institucions i teixit industrial. Serà un espai d’intercanvi de coneixement que revertirà íntegrament en la nostra ciutat, obrint noves vies de negoci a les nostres empreses, formant nous empresaris que puguen desenvolupar els seus negocis des d’una ciutat que estiga connectada amb la resta del món.

Però no sols la indústria mou l’economia de la nostra ciutat, el comerç alcoià ha estat històricament un puntal important per a les nostres comarques centrals. La modernització, l’excel·lència i el producte de proximitat són les idees força per consolidar el comerç Alcoi de cara a altres zones comercials del nostre voltant.

Màrius Ivorra Torregrosa
Portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *