Compromís, segona força més votada en Alcoi per a les autonòmiques

Ivorra, alcaldable per Compromís a Alcoi valora positivament la contribució que els alcoians i alcoianes han realitzat a la presumible reedició del pacte del Botànic en València. Compromís ha estat la segona força més votada a la ciutat amb 5.824 vots, el que suposa un 16,27 % del total. Si comparem les xifres, han augmentat en més de 500 vots els de 2015.

Ivorra lamenta que la por a una victòria de les dretes al Congrés dels Diputats haja eclipsat absolutament les propostes autonòmiques. “La ciutadania ha tingut por de la dreta i ha deixat de costat la política autonòmica. No han mirat a València i sí a Madrid, i això ha fet que s’haja votat en clau nacional deixant de costat la necessitat de consolidar les polítiques socials i econòmiques que Compromís ha desenvolupat durant aquests últims quatre anys. El vot útil per evitar el trifachito a Madrid li ha donat el govern al PSOE i ha amagat les necessitats de les autonomies”, ha destacat l’alcaldable alcoià.

D’altra banda, ha afirmat que “la irresponsabilitat de Ximo Puig i el PSPV a punt ha estat de donar-li el Govern a les dretes en el Palau de la Generalitat. Puig ha volgut aprofitar l’onada positiva de Pedro Sánchez per obtindre resultats favorable a València amb la marca PSOE i amb un vot dual. Li ha eixit bé, però, tal com va dir Mónica Oltra en les valoracions de la nit electoral, els experiments del PSPV han estat molt perillosos”.

Ivorra opina que les dades de Compromís a Alcoi són bones pel que fa a les autonòmiques, i que la ciutadania “ha demostrat que Compromís és una força estable i consolidada, de la terra i que es preocupa per les coses que passen ací i no només a Madrid”.

Per últim, ha citat els alcoians i alcoianes a fer costat la coalició que lidera a Alcoi en els imminents comicis locals. “Tenim propostes per a Alcoi, volem gestionar la ciutat i demostrar que som un grup de persones madures i preparades per a instaurar un Ajuntament que treballe per l’ocupació i per les persones”.

Màrius Ivorra Torregrosa
Candidat a l’alcaldia de Compromís’Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *