Després de 8 anys de govern del Psoe i començant la tercera legislatura el malaurat CEEM encara està en el limbe, i la conselleria, amb la partida pressupostària necessària per a l’equipament i personal, esperant i sense notícies.

Segons Màrius Ivorra «la deixadesa dels socialistes pels temes que realment milloren la vida als ciutadans, com ara el cas del CEEM, ha endarrerit l’apertura d’aquest centre, tan necessari per a les persones amb malalties mentals i les seues famílies.»

L’últim capítol d’aquest trist història ha estat que després d’unes obres que han acumulat retard de quasi el doble de la seua durada estimada, l’edifici ha patit problemes amb les canonades d’aigua, amb una gran fuita d’aigua inundant part de l’edifici el 3 de juny i eixint per davall de les portes del CEEM.

A la passada legislatura la nostra consellera de Compromís Mònica Oltra va apostar per la seua apertura, reservant una partida per a la seua posada en funcionament, però amb la condició que l’Ajuntament d’Alcoi realitzara les obres necessàries per a revertir els efectes del vandalisme patit per l’edifici. Les obres de recondicionament de l’edifici van començar en gener i van acabar just abans de les eleccions, estranyament, i la conselleria encara no ha rebut el traspàs CEEM.

No podem permetre que els alcoians patisquen més anys la falta d’un centre d’aquest tipus, hem de ser coherents en el que diem, i la nostra tasca és treballar per solucionar problemes, encara que ens trobem entrebancs, però el CEEM no pot demorar-se més.

Màrius Ivorra Torregrorsa
Regidor i portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi