La regidora de Compromís lamenta l’anunci de la Conselleria d’Habitatge, en mans de Podem, d’excloure a Alcoi de les ajudes a particulars per rehabilitació d’habitatges al centre històric (ARRU’s), per falta de pressupost.

En paraules de la regidora Elisa « Lamentem profundament que la conselleria no ens concedeix aquestes ajudes. A Compromís considerarem fonamentals accions d’aquest tipus per a recuperació la recuperació del nostre centre històric. Aquestes ajudes son concedides a particulars amb la finalitat de rehabilitar habitatges antics, o reparacions d’elements estructurals.

Tots som conscients que un dels problemes del centre és que els pisos son molt antics i per a poder ser habitats necessiten d’una reforma, que gracies a aquestes ajudes accessibles a qualsevol propietari, poder realitzar-se, i per tant son pisos que deixen d’estar buits i de ser susceptibles de ser ocupats.»
Elisa comenta « No entenem com la Conselleria d’Habitatge no pot fer una despesa partida al llarg de tres anys i a més a més, no entenem com el govern local estava venent públicament que aquesta subvenció estava aconseguida i ara ens hem trobem amb la denegació. Sembla que altra vegada el partit socialista estava venent fum».

Elisa Guillem
Regidora Compromís Alcoi