Agustí Martínez, alcalde de Gaianes expressa “amb una situació econòmica i social molt complicada, la Mancomunitat hauria d’estar treballant i millorant serveis per als pobles més menuts i malauradament no ha estat així”.

L’alcalde declara “Els pobles menuts necessitem serveis que per la falta de tècnics no podem prestar des dels ajuntaments, però amb l’actual direcció de la Mancomunitat els pobles es veuen abocats a abandonar-la. Paguem molt i rebem poc, a més a més s’ha convertit en un organisme on el consens no té cabuda”.

“Com a membre fundador de la Mancomunitat l’Alcoià Comtat, em crec la Manco i és una llàstima que se’n faça un ús partidista. No arribarà lluny seguint així. Espere que canvien les coses…” ha insistit l’alcalde.

La situació ha arribat a un punt de no retorn amb alliberats posats a dit, oposicions amb nocturnitat i traïdoria que posteriorment s’anul·len o retribucions per al President com a pagament de favors.
“Si canvien les formes actuals i es retorna a l’esperit inicial on els projectes i les decisions es prenien per majoria de tots els pobles, ens tornarem a retrobar. Si Gaianes i altres pobles han abandonat la Manco, caldria que els dirigents socialistes feren un pensament, han de canviar l’actitud, si no definitivament es convertirà en un altre -xiringuito-” ha finalitzat l’alcalde.

Agustí Martínez
Alcalde de Gaianes