Compromís ha organitzat un acte festiu per donar a conéixer al candidat a l’alcaldia i a la gent que la integra la llista, el pròxim dia 5 a les 19.30 a la glorieta. Àlex Cerradelo, candidat a l’alcaldia ha declarat; «volem fer un acte pròxim, on les alcoianes i alcoians puguen transmetre les seues inquietuds i parlar amb nosaltres i conéixer-nos»

A Álex Cerradelo li acompanyaran la vicepresidenta de la GVA Aitana Mas, el Conseller d’Economia Sostenible Rafa Climent, i la candidata en les llistes a les Corts de les comarques d’Alacant MJ Calabuig, que serà l’encarregada de presentar l’acte. A més, al llarg d’aquesta setmana s’arreplegaran a les xarxes socials algunes preguntes per a fer a l’acte, i donar veu a les inquietuds de les assistentes i assistents a l’acte.

Per al candidat a l’alcaldia de Compromís Alcoi «a Compromís tenim clar que hi ha altra forma de fer política, comptant amb les persones des del principi. Convidem a totes les alcoianes i alcoians al què ens acompanyen el divendres dia 5 a les 19:30 de la vesprada a un acte festiu i proper, a la Glorieta»