ALBA NADAL, SECRETARIA LOCAL DEL BLOC JOVE D’ALCOI:

“El Regidor de Joventut no ha acomplit la seua promesa del ‘bus de la festa’ i açò és només una mostra de la desatenció que patim els joves d’Alcoi”

 

 

La Secretaria Local del B LOC JOVE d’Alcoi, Alba Nadal, ha mostrat la seua decepció amb Jordi Gisbert per no acomplir la promesa que va fer fa un any pel que fa al ‘Bus de la Festa’. Cal recordar, que el col·lectiu juvenil nacionalista va presentar aquesta proposta a un Ple Municipal l’estiu passat i que el Regidor de Joventut va respondre afirmativament i mostrant el seu interés i voluntat de fer-la complir.

Des del BLOC JOVE s’insisteix en que aquesta negativa o passivitat és només un altre símptoma que reflexa el nul interés que per al Govern Municipal desperten els joves alcoians. “Ja no és que no proposen i programen activitats per als joves, sinó que ni tan sols gestionen aquelles propostes que els venen de fora”, apunta Alba.

El Govern de Sedano amb el programa ‘Alcoy Te Mueve’ considera que queda solucionat el seu servei a la joventut. I no cal més que mirar aquesta programació per entendre el poc interés que desperta entre els joves. Nadal assenyala que “aquest fet no és nou, els joves alcoians venim de patir anys de desatenció. El govern del PP ha mirat automàticament cap altre costat quan s’ha parlat de política de joventut. Ha deixat en mans privades iniciatives que han de correspondre a l’Administració local. I només d’aquestes fonts privades hem pogut gaudir d’algunes opcions i alternatives juvenils. En què es gasten els diners i el pressupost en la Regidoria de Joventut?”.

Des del BLOC JOVE es lamenten que una ciutat com Alcoi no puga donar un servei tan bàsic per als joves com és el transport. Sent així que amb el ‘Bus de la Festa’ no només es tracta de guanyar comoditat, sinó sobretot seguretat per carretera. Però sobretot es lamenten de que en un any Jordi Gisbert no haja estat capaç de garantir i fer complir aquesta proposta. A més, apunta Alba, “aquesta és una iniciativa que a localitats veïnes com Cocentaina i Muro fa uns anys que està desenvolupant-se amb gran èxit, fins i tot beneficis”.

“No podem fer res si ells no volen proposar, però pensem que complir les promeses polítiques resulta fonamental en la política juvenil local per evitar la desafecció que ja per definició patim”, afirma la secretaria del BLOC JOVE.

Alba Nadal i Albero

Secretaria Local del BLOC JOVE d’Alcoi