ImageEL BLOC LAMENTA QUE EL GOVERN MUNICIPAL NO HAJA ORGANITZAT AMB L’OPOSICIÓ UNA VISITA A LES OBRES D’OLIVER

Paco Blay: “És una desconsideració que, després de tres mesos que vam demanar formalment visitar les obres de l’Hospital Civil d’Oliver per conèixer de prop el projecte, encara no ens hagen contestat”

El portaveu i regidor del Bloc a l’Ajuntament d’Alcoi, Paco Blay, ha manifestat la seua disconformitat amb l’actitud dilatòria que el govern municipal està mantenint amb els partits de l’oposició en el tema de l’Hospital d’Oliver.
Segons informa el portaveu del BLOC, en la Comissió Informativa del passat 7 de juny -ja fa més de tres mesos- Blay va demanar formalment, en forma de prec, “Visitar els grups polítics les obres de l’Hospital d’Oliver i que un tècnic ens explique què estan fent, objectius, reformes internes, distribució, etc. I si cap grup vol anar, que em diguen quan hi puc anar jo personalment (acompanyat d’algun assessor) a fer una visita a les obres amb els mateixos objectius”. Evidentment tots els grups van manifestar el seu desig de realitzar aquesta visita. La resposta de la regidora de Benestar Social va ser acceptar el prec, i que ja ens avisarien. Concretament, i segons figura en l’acta de la Comissió esmentada, va afirmar “que se concertará una visita con la empresa y se avisará a los grupos de la fecha que se señale al efecto”.

Han passat ja més de tres mesos, i ni l’empresa ni el govern municipal han organitzat la sol·licitada visita, la qual cosa és considerada per representant del BLOC una desconsideració cap els representants de l’oposició, i més en un tema que preocupa a un ampli sector de la població, i del qual els representants municipals haurien de tenir informació completa per poder donar raó a molts veïns, quan pregunten als seus representants què estan fent en l’Hospital d’Oliver, com quedarà al final, quines dependències tindrà, com seran les habitacions, com s’estructuraran els serveis, etc.

I fins el moment, acaba Blay el seu escrit, no hem tingut cap informació completa ni del projecte de les obres, ni dels criteris bàsics que la inspiren, ni de la seua evolució. I no voldríem enterar-se de tots els detalls pels mitjans de comunicació, sinó que volem veure’ls in situ i amb explicacions fefaents”.

Paco Blay. Portaveu del Bloc a l’Ajuntament d’Alcoi.