ImageEL BLOC DENUNCIA LA FALTA D’URBANITZACIÓ DE PART DEL CARRER SAN JOAN BOSCO

Paco Blay: “És una llàstima que no hagen acabat la urbanització d’este carrer, el tram que arranca de l’eixida a València i va al Mercat, perquè és lloc de pas per als veïns de la Font Dolça”

El regidor de l’Ajuntament d’Alcoi, Paco Blay, ha fet pública la seua denúncia perquè encara està per acabar la urbanització del tram del carrer Sant Joan Bosco que va cap al mercat, el que arranca en la eixida cap a València, es creua amb el carrer d’Ausiàs March i baixa cap la rotonda de la Hispanitat.

Entre les deficiències que assenyala el portaveu del BLOC estan la falta de faroles, l’absència de pasos “zebra” i, sobretot, que la vorera està per acabar, al no tenir les manises corresponents i per tant els vianants no tenen les millors condicions. Aquestes mancances ja han originat alguna que altra situació de perill, sense greus conseqüències de moment. Però podria ser més lamentable si no es posa remei el més aviat possible; de fet per falta de llum, per la nit, ja ha hagut algun accident entre vehicles en el creuament amb Ausiàs March.

Segons Blay, “és un tram relativament curt, però molt utilitzat perquè és camí natural dels veïns que baixen de la Font Dolça i van cap al Mercat de la Zona Nord, així com cap al mercadet ambulant, que es posa precisament en eixos carrers dels barri. I els dies de mercat hi ha molt de vianant -i de vehicles- que van i tornen a casa”.

El regidor lamenta que amb la gran obra d’urbanització que s’ha fet en l’entrada nord d’Alcoi, enfront mateix d’aquest tram denunciat, i que ha facilitat el trànsit per aquest carrer, no s’haja atés com mereix aquest petit tram que contrasta precisament per l’estat d’abandonament que presenta.

Acaba el seu escrit Blay afirmant que “els veïns de la Font Dolça, els residents de la zona i en general els vehicles que passen per aquests carrers, tenen motius per a estar disgustats amb el govern municipal per no atendre com mereix aquest tram de carrer tan utilitzat i freqüentat per persones i vehicles”.

Paco Blay. Portaveu del Bloc a l’Ajuntament d’Alcoi.