ImagePRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA LOCAL DEL BLOC DE COCENTAINA

Enric Moltó: “la presència del BLOC a l’Ajuntament de Cocentaina a partir de maig de 2007 contribuirà decisivament a configurar una potent força de regidors nacionalistes que treballarem pel nostre poble”.

El Bloc de Cocentaina presentarà públicament, davant la presència de més d’un centenar de militants i simpatitzants de Cocentaina i de tota la comarca, a més d’alcaldes i regidors del Bloc de tota la nostra comarca, la seua candidatura municipal, encapçalada novament per Enric Moltó, el pròxim dissabte, dia 13 de gener, a les 20 hores, al Centre Cultural El Teular. En el transcurs de l’acte prendran la paraula Enric Morera, secretari general del Bloc; Ximo Victoriano, secretari comarcal del Bloc de l’Alcoià-el Comtat-Foies de Castalla i Xixona; Noé Galiana secretari local del Bloc de Cocentaina; i Enric Moltó, regidor a l’Ajuntament de Cocentaina pel Bloc i candidat a l’Alcaldia de Cocentaina en les pròximes eleccions.

Ara farà 16 anys, el Bloc de Cocentaina va entrar per primera vegada a l’Ajuntament, i en aquestes quatre legislatures els successius regidors del Bloc de Cocentaina han defensat el valencianisme democràtic, ecologista i pacifista, i han treballat de valent per Cocentaina.

Segons Enric Moltó, candidat a l’Alcaldia de Cocentaina pel Bloc, “la presència del BLOC a l’Ajuntament de Cocentaina a partir de maig de 2007 contribuirà decisivament a configurar una potent força de regidors nacionalistes i progressistes que treballarem pel nostre poble. Estem preparant unes eleccions amb una candidatura potent, que està treballant per a oferir a Cocentaina un projecte coherent i raonable, de futur. El Bloc en les eleccions de 2007 és i serà el vot útil, el vot que acabarà amb les majories absolutes que, com s’ha demostrat, no han sigut positives per al nostre poble. El Bloc de Cocentaina disposa de la millor gent, aquella que pensa en el propi territori entés com un conjunt, lloc de trobada i convivència, d’integració de qualsevol activitat ciutadana, ja siga cultural, comercial o de serveis”.

També Enric Moltó ha manifestat que “en aquesta última legislatura el Bloc ha fet un treball molt positiu en el sentit que s’han realitzat tota una sèrie de propostes que, si s’hagueren fet realitat, hagueren millorat sensiblement el nostre poble. Lamentablement moltes d’elles no s’han dut a terme perquè no van tenir acollida ni van ser acceptades pel govern municipal”.

En aquest sentit el candidat a l’Alcaldia no ha estalviat crítiques a l’actual equip de govern: “La política duta a terme pel govern municipal format per PSOE i Esquerra Unida no pot ser més que negatiu. En aquest sentit, el balanç no pot ser més que negatiu. La legislatura que ara acaba, en la meua opinió, ha estat decebedora. No s’ha dut a terme pràcticament res. En moltes de les meues intervencions en els Plens he dit que l’equip de govern del PSOE i Esquerra Unida era continuista, que presentava els pressupostos municipals molt tard, que no acomplia les perspectives de progrés de la nostra societat, etc. S’ha deixat de banda la (re)construcció del nostre poble, que no depén solament de l’urbanisme i, a més, l’equip de govern hauria d’haver sigut capaç de promoure el civisme, entés com a convivència, educació, cultura…; i la política, entesa com a representativitat, participació, sostenibilitat, solidaritat…

També Enric Moltó ha expressat que “l’actual govern municipal no té una idea global de poble, un projecte global per a Cocentaina, un model social d’actuació, no té cap pla que done sentit a la societat contestana a la qual servim. Per això, des del Bloc de Cocentaina pensem que ens hem d’esforçar per fer canviar les coses del nostre món, del nostre País Valencià, de la nostra comarca, i, com no, del nostre poble. Si ens en desentenem, si ho deixem córrer, encara ens agradarà menys. Per això, Cocentaina, el teu poble, té dret a una nova política, que la veu del Bloc se senta més clara, més coherent amb la defensa del territori, de la seua gent: els joves i no tan joves, els nouvinguts. Hem estat en el govern i en l’oposició i els homes i dones del Bloc hem sabut estar a l’altura de la conjuntura. Ara és el moment d’agafar noves responsabilitats per a poder construir la Cocentaina del futur, la que volem”.

Enric Moltó. Regidor i candidat a l’alcaldia de Cocentaina pel Bloc