ImageCONCENTRACIÓ contra l'urbanisme salvatge a Xixona
 –
La Plataforma Xixona SOStenible convoca aquest acte per protestar contra el model urbanístic-especulador que promou el govern municipal xixonenc.
divendres 9 de febrer, 19:30 h, en la plaça

· 
Als projectes que ja es van presentar en l'estiu de 2005, s'afegeixen ara noves propostes, encara més desgavellades.
·
Als impactes que solen tindre aquestes urbanitzacions, cal sumar en aquest cas l'amenaça que suposen per a l'aqüífer del Molinar.
·
Els projectes urbanístics que pretenen dur endavant a Xixona comportarien l'extracció de grans volums d'aigua del sistema aqüífer Barrancons-Carrasqueta, del qual forma part l'aqüífer del Molinar, principal subministrament d'aigua potable d'Alcoi (que a hores ja pateix una sobreexplotació, que aquests i altres projectes agreujarien); també altres pobles de l'Alcoià i el Comtat necessiten l'aigua d'aquest aqüífer: Cocentaina, Ibi, Penàguila, etc.
·
Especialment inacceptable és la urbanització que es vol fer en la zona de la Sarga, àrea amb un gran valor paisatgístic i on el perill de contaminació dels pous del Molinar és altíssim; a més, de cap manera podem permetre una actuació que comportaria unes extraccions d'aigües subterrànies de 500.000 metres cúbics anuals.
·
Defensem l'aigua i el territori
Ni camps de golf, ni més urbanitzacions!
Participa en la concentració!