ImagePASSEIG DELS CANDIDATS DEL BLOC-INICIATIVA-VERDS PER COCENTAINA I XERRADA-COL·LOQUI AL CENTRE CULTURAL D'ALCOI

Rafa Climent i Paco Blay, els dos candidats del BLOC-INICIATIVA-VERDS al Congrés i al Senat, van estar ahir pel matí al mercat de la capital del Comtat.

Rafa Climent i Paco Blay, els dos candidats del BLOC-INICIATIVA-VERDS al Congrés i al Senat, van estar ahir pel matí al mercat de la capital del Comtat.

En un dia solejat i fresc, van estar departint amb la gent del mercat (mercaders, comerciants…etc) i amb els usuaris del mateix.

“Ja era hora de vore a algú que no siga dels dos grans partits” o “per què no vos deixen eixir a la Tele a gent com vosaltres que esteu més prop de la gent?” és el que deien quasi tota la gent que estava al mercat.

Unes persones també cansades del bipartidisme mediàtic i que necessiten solucions properes a les seues necessitats i no picabaralles, ni por pel qui vindrà i vot útil. “El vot útil es el vot conscient, sense pors i sense pressions” comentava Rafa a la gent.

En un ambient càlid, ahir sobre les 19:30h. Rafa i Paco oferiren una xerrada als militants i simpatitzants d’Alcoi.

En ella parlaren del programa polític que porta la coalició, de les reformes al Senat que pretenen portar a terme, de les solucions a temes concrets com els de l’aigua, la indústria i en definitiva un repàs al devenir de la campanya electoral.

Una campanya mediatitzada, sense oportunitats per a les altres formacions polítiques, que no siguen les majoritàries i marcada per la por i el vot útil.

Però com be deien els candidats, “nosaltres som de pedra picà o de ferro colat, i passe el que passe, seguirem ací després de les eleccions per a seguir amb el nostre projecte, la nostra terra i la nostra gent”.