ImageEL BLOC PROPOSA QUE, PER SEGURETAT,  ES PODEN LES BRANQUES DELS ARBRES QUE TAPEN LA VISTA DE SENYALS DE TRÀNSIT I DE LLUMS DE SEMÀFORS

Paco Blay: “Ara que comencen a eixir les fulles després de la parada hivernal, i que estan els equips d’esporgar treballant, és un bon moment per a corregir aquest aspecte.”.

El regidor i portaveu del BLOC a l’Ajuntament d’Alcoi, Paco Blay, considera que s’hauria de fer un treball d’urgència per a tallar totes aquelles branques d’arbres o de vegetació en general que dificulten la visió dels senyals de trànsit o dels semàfors, i que per tant introdueixen un element d’inseguretat en els carrers de la nostra ciutat.

Blay insisteix en què en els diferents barris de la ciutat, però sobretot en el barri de Santa Rosa, hi ha punts on les branques dels arbres o de qualsevol element ornamental ciutadà tapen la visió dels semàfors o d’alguna senyal de trànsit, la informació dels quals es fonamental per a poder establir major seguretat en el trànsit rodat i també per als vianants. “Especialment important per a la seguretat vial és de cara als conductors forasters, els quals ignoren molts dels petits detalls que l’habitant d’Alcoi sol conèixer de forma permanent o per inèrcia. Però els conductors forasters haurien de tenir tota la informació disponible sense entrebancs”.

El regidor el BLOC observa, així  mateix, que ara que estan treballant a Alcoi els equips de manteniment a la ciutat i estan esporgant gran part de l’arbrat de les nostres vies de circulació, seria un bon moment per a advertir-los que tingueren compte aquest extrem i deixaren una visió completa de tot allò que supose informació vial que done major claredat i seguretat als nostres carrers.

Acaba la seua nota Blay advertint i recordant que “no hem de perdre de vista que la ciutat encara està travessada per una carretera nacional per on passen milers de vehicles diaris, molts d’ells ignorants dels detalls dels nostres carrers i que s’han de guiar dels senyals de trànsit”.

 

Paco Blay. Portaveu del Bloc a l’Ajuntament d’Alcoi.