ImageEL BLOC RECOLZA ELS VEÏNS I COMARCIANTS DE L’EIXAMPLE EN LES SEUES REIVINDICACIONS PER LA DOLENTA GESTIÓ DE LES OBRES

Paco Blay: “Una persona major accidentada ha estat la culminació dels despropòsits d’una obra que no té senyalització ni llocs de seguretat per als vianants. Per això des del BLOC aconsellem que es denuncie qualsevol accident ”.

El regidor i portaveu del BLOC a l’Ajuntament d’Alcoi, Paco Blay, ha manifestat la seua solidaritat i total recolzament als veïns i comerciants de l’Eixample per la falta de respecte en la forma que està fent-se l’obra de reparació dels carrers, ja que no té cap tipus de senyalització ni s’ha reservat cap espai de seguretat per als vianants.

El portaveu del BLOC considera que l’accident d’una persona major per culpa d’aquestes deficiències demostra no solament el perill per la seguretat dels vianants que van a fer la compra diària o es desplacen per la ciutat per qualsevol motiu (anar al metges, visitar familiars o amics, comprar en els botigues del barri…) sinó la falta de respecte de l’empresa constructora pels ciutadans al no tenir en compte tots aquests aspectes.

Blay recorda que els ciutadans d’Alcoi ja estan acostumats a patir incomoditats quan es produeixen obres de millora per a la ciutat. “Però una cosa és assumir durant un cert temps soroll, pols, problemes d’aparcament, etc.; i una altra ben diferent posar en perill la seguretat i integritat física de les persones per una dolenta planificació de la faena que no té en compte les mil necessitats dels ciutadans en la vida quotidiana. Açò al marge que les ordenances municipals i els permisos d’obres ja adverteixen sobre el particular”.

Acaba la seua nota Blay aconsellant a totes aquelles persones que sofresquen algun tipus d’accident per aquestes circumstàncies, que ho denuncien d’immediat per a què no quede impune el problema.

 

Paco Blay. Portaveu del Bloc a l’Ajuntament d’Alcoi.