ImageEL BLOC PREGUNTARÀ EN LA PRÒXIMA COMISSIÓ PER LA GESTIÓ DEL TEATRE CALDERON, PER LES LÍNIES EN VALENCIÀ I PER LA GESTIÓ DEL REGIDOR D'ESPORTS AMB EL ALCOYANO

Estimats amics i amigues:       

Vos adjuntem les preguntes que hem formulat a la pròxima Comissió d'Activitats Ciutadanes, per si són del vostre interés.

TEATRE CALDERÓN

* Fa un any va començar la gestió privada del Teatre Calderón formada per una UTE de dues empreses. Suposem que s’haurà complit rigorosament el Plec de condicions en el quals s’indicava que trimestralment l’empresa concessionària havia de donar compte a l’Ajuntament.

Per això PREGUNTEM:

1.- S’ha complit aquesta condició?

2.- Quina valoració fa el govern municipal d’aquesta any de gestió?

I fem el següent PREC:

Volem còpia dels informes trimestrals que l’empresa haurà passat a l’Ajuntament.

* Per altre costat, un any és suficient per tenir una perspectiva bastant ampla per veure si els diners públics han estat ben gastats.

Per això formulem el següent PREC:

 Volem una Memòria completa, per escrit de l’any de gestió (de juliol 2008 a juny 2009) en la qual hi figuren la programació completa (la pròpia i l’aliena) amb especificació de les despeses que ha generat cada activitat, assistència de públic, ingressos diversos (per entrades, per cessió…), valoració resumida, emoluments que ha percebut cada empresa o espectacle, dies gratuïts que ha cedit i per quins conceptes o activitats, despeses de caràcter general, etc.

LÍNIES EN VALENCIÀ

Conegudes les notícies en el sentit que alguns Centre de Secundària d’Alcoi poden perdre algun grup de Batxillerat de línia en valencià, formulem el següent PREC:

Que l’Ajuntament faça totes les gestions possibles davant la Conselleria perquè cap Centre de Secundària d’Alcoi perda cap grup de línia en valencià i es respecte escrupolosament l’opció d’alumnes i pares e cursar totes les matèries en PEV..

DEPORTIVO

En la darrera Assemblea del CD. Alcoiano vam tenir ocasió d’escoltar els motius de la dimissió de la Junta Directiva així la narració completa dels fets per part del seu President, en la qual implicava directament i de forma greu el regidor d’Esports.

Per això fem el següent PREC:

Demanem el regidor d’Esports ens done la seua versió sobre els fets als quals va fer referència el President del Deportivo i, en definitiva, que ens explique des del seu punt de vista tot el que ha passat en relació al nostre primer equip de futbol.