ImageEL BLOC EXIGEIX UNA SOLUCIÓ A LA COMUNICACIÓ EN AUTOBÚS DE LA ZONA ALTA MENTRE DUREN LES OBRES

Paco Blay: “Els veïns de la Zona Alta no saben com podran utilitzar l’autobús mentre duren les obres dels carrers Sant Nicolau,  per on es tallarà totalment  el trànsit. Demanarem una solució en la Comissió Informativa corresponent ”

El regidor del Bloc a l’Ajuntament d’Alcoi, Paco Blay, ha manifestat la seua preocupació per la situació que provocarà el transport públic per  la Zona Alta al tallar el trànsit pel carrer Sant Nicolau  en les pròximes setmanes per les obres que estan a punt de començar.

 

Segons el representant del BLOC, “La Zona Alta pot quedar aïllada en el servei d’autobús mentre duren les obres del carrers Sant Nicolau, i els veïns estan preocupats per quina solució s’adoptarà per a poder tenir accés a la resta de la ciutat  en transport públic –serveis sobretot, com sanitat i altres. I a l’inrevés: també per els ciutadans que vulguen anar cap a la Zona Alta per qualsevol motiu. El col·lectiu més preocupat és el les persones majors i les que tenen dificultats motrius; però no sols: un estiu tan calorós com el que estem passant, força a molts alcoians als quals els agrada caminar i passejar per la ciutat a utilitzar l’autobús per als seus desplaçaments per la ciutat, especialment en les hores centrals del dia”.

 

Per aquests motius, el regidor demanarà en la Comissió Informativa corresponent que s’adopte una solució per a no deixar milers d’alcoians sense transport públic cap i des de el barri de la Zona Alta, i que es done d’immediat informació adient per a què el ciutadà conega amb quins serveis podrà disposar i quins no.

 

Acaba la seua nota Blay recordant que els ciutadans d’Alcoi sempre han demostrat tenir molta paciència i civisme per suportar les incomoditats d’unes obres que en principi estan pensades per a millorar la ciutat, però també esperen de les autoritats responsables solucions als problemes urgents i inevitables que el dia a dia poden plantejar les esmentades intervencions.

 

Paco Blay. Portaveu del Bloc a l’Ajuntament d’Alcoi.