ImageEL BLOC PRESENTA UNES PREGUNTES A LES CORTS SOBRE L'HOSPITAL VERGE DELS LLIRIS

 EL Portaveu adjunt del Grup Parlamentari BLOC-Compromís a les Corts Valencianes, Enric Morera, ha presentat unes preguntes al Conseller de Sanitat per l'enfonsament ocorregut a l'Hospital Verge dels Lliris.

Us adjuntem la pregunta per si és del vostre interés.

A LA MESA DE LES CORTS

Enric Morera, portaveu adjunt del Grup Parlamentari BLOC-Compromís, a l’empara d’allò que disposa l’article 157 del RC, formula al Conseller de Sanitat, la pregunta següent, i desitjant contestació per escrit.

La direcció de l'hospital Mare de Déu dels Lliris d'Alcoi va clausurar ahir de manera preventiva l'activitat dels seus quatre quiròfans per l'afonament de part del fals sostre de la zona que dóna accés a la zona d'intervencions. Per part de la Conselleria de Sanitat s’ha assegurat que la mesura afecta només set operacions programades, cap d'elles urgent. Sense oferir una data concreta per a la represa del servei.

L'afonament del sostre es va registrar sobre les nou de la nit del dimarts i va provocar danys materials lleus en la denominada zona bruta. L'accident també va afectar el sistema d'aire condicionat dels quiròfans. En el moment de l'afonament no hi havia ningú en la zona. La direcció del centre va optar per suspendre totes les intervencions programades i deixar en funcionament únicament el quiròfan del servei d'urgències.

1-. Quines actuacions s’han ha terme per subsanar l’activitat en els quiròfans i fer la represa del servei?.

2.- Que te previst a partir d’ara el seu departament per resoldre amb rapidesa aquesta situació?.

3.- Van a prendre mesures contra la constructora que va fer les reformes dels quiròfans fa pocs anys i, per tant, no estaven en tan mal estat com per produïr-se un afonament?

Les Corts, 16 de juliol del 2009

                                                                                                                                                             Enric Morera