ImageCREDIBILITAT SOSTENIBLE

La Incorporació d'En l'últim ple ordinari, de divendres passat, el PP va aprovar A proposta del PSOE, Alcoy en la "Xarxa de Ciutats contra el Clima", un instrumento de tècnic suport per als ajuntaments, que Impulsa la FEMP ( Federación Española de Municipios i Provincias) des del 2004, i que pretén promoure polítiques locales contra el canvi climàtic, basades en el desenvolupament sostenible.

Una noticia buena, en la teoria, a la qual El Bloc s'afegix saluda positivament i, com que ja a partit valencianista, i Progressista "verd", el desenvolupament sostenible és un dels nostres valors i fundacionals fonamentals.

I dietas en la teoria, perquè els dos partits majoritaris, PPSOE, al caliu de la recentment fracassada Cimera de Copenhague-qui vol fer el paperet de la Xina? Qui el Plenari dels el EEUU? -, Primerament bé farien, de reales Demostrar amb fets, al seu compromís de l'Voltant Ecologisme i de salvar el planeta de l'escalfament global, por tal que aquesta proposta los foros de alguna cosa más que un acord O una foto de bona voluntat: començar poguera una Creíble ser.

Mirem d'Explicar-nos. Hnas. del PP: de entrada, caldria que aclariren vostés públicament si compartixen les opiniones de l'il lustre · expresidente del seu partit, en contra de tota l'inefable Sr. Aznar, que S'està destacant últimament i vergonya sentido de la PAC, la Comunitat científica-a excepció feta del famos Cosí del Sr. Rajoy, està clar, por abanderar el moviment negacionista de l'escalfament global del planeta i per demanar que no s'invertisquen tants milions d'euros per frenar el canvi climàtic, de La mà de presentació de llibres –Blau Planeta (no Verd)- De Personatges ultraconservadors, com ara, txec el presidente, Václav Klaus. Neguen també, doncs, el canvi climàtic?

Continuem. A definir de banda-se amb si estan o Aznar amb la majoria de la comunitat internacional-i Política Científica, han de tenir en compte, representantes del PP que, en aprovar aquest prec, defensant estan, entre unes altres coses, la carta d'Aalborg, compromís signat pels Gobiernos Locales europeus al 2004, i que busca noves formes de fer política, amb l'objectiu de la sostenibilitat i basades en la participació. Sí, com assumixen A forma de fer política la participació, eixa paraula Que a alguns de vostés els genera una mena d'urticaria Democrática;, que massa sovint, amb solen confondre Conceptes clientelisme populisme com o, i que no habitualment Demostrar Solen, el sentido anar més lluny, amb la no continuada convocatòria d'un forum com la Mesa Local de Medi Ambient.

Fets més. Hnas. del PSOE, proposants de la iniciativa: del texto al seu prec, parlen de complir el protocolo de Kyoto, mécanisme internacional per fer frente al canvi climàtic, amb el compromís de reduir els efectes dels gasos hivernacles en un 8%, respecte dels nivells de l'any 1990. Saben vostés que l'Estat espanyol, governat pel seu partit, Ocupa l'últim lloc dels Països occidentales de la UE, en complir protocolo aquest? Sabien que hem augmentat un 52% de les emisiones de Gases, des del 1990, i superem que es más de 30 punts els límits d'Emissió?

Una altra. Representantes del PSOE, por què no expliquen la raó per la qual el gobierno del seu Secretari General, Sr. Rodríguez Zapatero a finales de octubre l'd'enguany, acaba de comprar un Ucraïna drets d'Emisión de CO2, de dióxido de Carboni, por valor de 30 milions d'euros …

La gent del BLOC estem convençut que si han estat capaços de PRESENTAR UNA proposta tan interessant com aquesta, de segur que seran encara més capaços d'estadio de convencer i els seus companys del Govern de l'estat, complisquen perquè, primer ells, allo que prometen En materia de desenvolupament sostenible i canvi climàtic …

Hnas. del PSOE, Hnas. del PP, en definitiva, des del BLOC, simplement els demanem que coherents Siguen, consecuentes Siguen que, resolguen que ens els dubtes, i que ens puguen creíbles que convencer hijo, perquè aquesta qüestió és massa importante per al nostre futur per al planeta deixarem que en herència als nostres fills, als nostres redes, a les alcoianes i als alcoians del futur … DIRAN Vostés.

                                                                                                                                          

Rafel Carbonell i Armero.

Regidor del Bloc a l'Ajuntament d'Alcoi