ImageEL BLOC D’ALCOI DEMANA QUE SE SOLUCIONEN JA LES DEFICIÈNCIES DEL CARRER SANT JOAN BOSCO

Rafel Carbonell: "Fa massa temps que els veïns d’aquest carrer de la Zona Nord estan patint els problemes que els generen tant les deficiències de les voreres inacabades, com la perillosa falta de llum, per al trànsit rodat. Ja fa anys que ho vam advertir, i el govern del Sr. Sedano encara no n’ha fet res”.

El regidor del BLOC a l’Ajuntament d’Alcoi, Rafel Carbonell, ha criticat que les voreres del carrer Sant Joan Bosco amb l’encreuament amb Ausiàs March seguisquen sent un lloc amb moltes deficiències; i malgrat que ja ho li ho van advertir al govern municipal fa temps, l’alcalde Sedano segueix sense resoldre el problema. “Ho plantejarem formalment en una propera Comissió Informativa, a veure per quins motius aquesta actuació no s’ha inclòs en els diferents projectes d’obres que s’han portat a terme, recentment”.

Concretament, el representant del BLOC denuncia que les voreres del tram més proper a la carretera de València encara no estan acabades i, per tant, presenten una situació difícil per a les persones que no poden caminar amb comoditat ni amb seguretat per eixes voreres, sobretot la zona més propera a la carretera de València. “La zona és important perquè és el camí natural dels veïns del barri tant al mercat de la Zona Nord com al mercat ambulant. Si plou, la situació encara s’agreuja més, i dificulta força el seu pas per eixes voreres”.

Carbonell també insisteix en la seguretat de l’encreuament entre els carrers Sant Joan Bosco i Ausiàs March, sobretot a la nit, ja que hi ha una il·luminació deficient en l’encreuament, la qual cosa ha provocat ja diversos accidents, de moment i afortunadament, sense cap conseqüència greu. “Els veïns es queixen que, malgrat la senyalització horitzontal, la falta de llum ha propiciat falta de visibilitat real, i per això són freqüents els accidents entre vehicles. I recordem que és una zona molt transitada, tant per l’activitat que hi ha (Eroski, Cotes Baixes, mercats, la Española…) com pel nombre d’habitants que progressivament van instal·lant-s’hi, pel nous edificis que estan construint-se”.

Finalment, Rafel Carbonell considera que “els polítics no han d’oblidar que la seua primera prioritat és solucionar els problemes de la gent i treballar per millorar la qualitat de vida de les persones; i en aquest sentit, el Sr. Sedano no està actuant de forma responsable, ja que està jugant amb la confiança d’aquestos veïns de la Zona Nord i no s’està mostrant com un alcalde útil per a solucionar els seus problemes”.

Rafel Carbonell.

Regidor del Bloc a l’Ajuntament d’Alcoi