El BLOC d’Alcoi recorda un altre incompliment greu del programa del Sr. Sedano en matèria de dinamització econòmica de la ciutat i de creació de sòl industrial

  Rafa Carbonell: “La gestió del PP en la planificació i la modernització tecnològica dels polígons industrials és deficient i irresponsable, ja que no solament no ha ampliat el terreny industrial com va prometre, sinó que els espais que hi ha encara presenten moltes carències tecnològiques: fibra òptica, gas natural, etc”.

El regidor i portaveu del BLOC a l’Ajuntament d’Alcoi, Rafa Carbonell, ha recordat un altre incompliment greu del programa del PP en matèria de sòl industrial, ja que va anunciar una inversió per a ampliar el polígon Santiago Payá per valor de més de 2,5 milions d’euros que a l’hora de la veritat s’ha quedat en a penes res. “És una altra prova evident més de la nul·la voluntat real del govern del Sr. Sedano per facilitar el creixement de la industria productiva d’Alcoi i per apostar per polítiques que fomenten el dinamisme econòmic de la nostra ciutat”.

Carbonell subratlla, així mateix, les mentides i les contradiccions que recull el programa del PP en aquesta qüestió de l’ampliació o creació de sòl industrial, i més quan per al Sr. Sedano “el programa electoral es un verdadero contrato con los ciudadanos. Nuestro programa es nuestro compromiso con la ciudadanía…”. I és que en el capítol on parla d’aquest tema afirma literalment: “Nuevo suelo industrial: Polígono Cotes Baixes. Zona industrial el Castellar. Polígono el Clérigo”, quan tothom sap que “cap d’aquests ni és nou ni està promogut per la iniciativa del govern de Sedano: Cotes Baixes ja porta molts anys; el Castellar forma part del PAI de l’empresa “El Serpis”; i el Clérigo és simplement una iniciativa privada, no pública”.

Per altra banda, el portaveu del BLOC recorda que una de les deficiències més greus de la majoria dels polígons industrials d’Alcoi és precisament la falta d’infraestructures relacionades amb les noves tecnologies, concretament la fibra òptica. “Ni en el polígon Santiago Payá, ni en la majoria, arriba encara per exemple la fibra òptica, tan necessària per a les telecomunicacions de banda ampla i tan útil a les empreses que vulguen disposar d’aquesta infraestructura. I el mateix podríem dir del gas natural. El govern del Sr. Sedano no solament no ha creat sòl industrial, és que ni tan sols, als que existixen, els ha dotat del mínim necessari per a ser competitius en els temps actuals, i segueix per tant sense resoldre els problemes que moltes empreses tenen”.

La conclusió que trau el regidor del BLOC és molt clara: “ni el PP ni el Sr. Sedano, en deu anys de govern, mai no han tingut ni han demostrar una vertadera preocupació ni pel sòl industrial de la ciutat, ni per facilitar la tecnologia punta per tal d’ajudar les empreses alcoianes en els reptes d’innovació i de competitivitat que el futur exigix. ¿Per a què ha servit que Alcoi es proclamara ciutat “pionera” en matèria informàtica, “ciutat digital” afirmava la campanya popular, si les nostres empreses patixen una situació quasi tercermundista quant a tecnologia i comunicacions?”.

Rafa Carbonell.

Portaveu i candidat del BLOC a l’Alcaldia d’Alcoi.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *